Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο Πογκμπά εντυπωσίασε τον Κλοπ

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Εντυπωσιασμένος από τον Πολ Πογκμπά, δηλώνει ο Γιούργκεν Κλοπ. Ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ, αναφέρθηκε στον Γάλλο μεσοεπιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, τολμώντας να παρομοιώσει την περίπτωση του, με αυτήν του Ντιέγκο Μαραντόνα.

«Ολο το καλοκαίρι, τον βλέπαμε εδώ, τον βλέπαμε εκεί, να βγάζει selfies και να τον ακολουθούν χιλιάδες θαυμαστές», δήλωσε χαρακτηριστικά ο έμπειρος τεχνικός στην «Daily Mail» για τον 23χρονο άσο και πρόσθεσε: «Και αμέσως μετά, πήγε στην Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, έκανε δύο προπονήσεις και αγωνίσθηκε 90 λεπτά με την Σαουθάμπτον. Πως το έκανε αυτό»..;

Στην συνέχεια ο Κλοπ, τόνισε πως η ευκολία με την οποία μπορεί ο Πογκμπά να βρίσκεται σε ιδανική αγωνιστική κατάσταση σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, του θύμισε την περίπτωση του Ντιέγκο Μαραντόνα: «Βέβαια, υπάρχει μία διαφορά. Ο Μαραντόνα δεν έκανε κανονική προπόνηση. Το μόνο που χρειαζόταν ήταν η προθέρμανση. Και μετά, απλά έπαιζε. Τον είχα δει στην Στουτγκάρδη με την Νάπολι, όταν ηταν 21 ετών. Βλέποντας τι έκανε στην προθέρμανση, δεν μπορούσα να κλείσω το στόμα μου. Απλά περπατούσε. Και στον αγώνα ήταν ο καλύτερος όλων. Είναι απίστευτο»!

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε