Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Ο πρώην άσος της ΑΕΚ, Νάτσο Σκόκο αποσύρεται από την ενεργό δράση στα 36 του χρόνια

Ο πρώην άσος της ΑΕΚ, Νάτσο Σκόκο αποσύρεται από την ενεργό δράση στα 36 του χρόνια
ΦΩΤΟ Intime

Ο Νάτσο Σκόκο ανακοίνωσε την απόφασή του να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα το βράδυ της Κυριακής (12/12), σε μία σημαδιακή ημερομηνία για τον Αργεντινό άσο που αγαπήθηκε όσο λίγοι ως παίκτης της ΑΕΚ.

Ως παίκτης της αγαπημένης του Νιούελς Ολντ Μπόις αποφάσισε να κλείσει την καριέρα του ο Νάτσο Σκόκο, διαλέγοντας την 12η Δεκεμβρίου για να ανακοινώσει την απόφασή του, καθώς τέτοια ημέρα 17 χρόνια πριν, πανηγύριζε το πρώτο του πρωτάθλημα με την ομάδα.

Ο Σκόκο που έζησε μεγάλες στιγμές και ως παίκτης της Ρίβερ Πλέιτ, αλλά και της ΑΕΚ, στην οποία αγωνίστηκε 3 χρόνια (2008-2011) κατακτώντας ένα Κύπελλο Ελλάδας και σημειώνοντας 33 γκολ.
«Θα είμαι αιώνια ευγνώμων στη Νιούελς. Πάντα ονειρευόμουν αυτή τη στιγμή. Για να πάρω αυτή την απόφαση, χρειάστηκε ενάμιση χρόνο. Θέλω να αποσυρθώ με αυτή τη φανέλα. Δεν μπόρεσα να αποσυρθώ όπως θα ήθελα και να αποχαιρετήσω το κόσμο στο γήπεδο, αλλά το ποδόσφαιρο μου έδωσε πολλά

Είναι ένα μείγμα αισθήσεων, με κάνει να θέλω να γελάω και να κλαίω, αλλά είμαι χαρούμενος και πεπεισμένος για αυτό που θα κάνω. Είναι καιρός να δώσω χρόνο στην οικογένεια και στα παιδιά μου, να ζήσω αυτό που ακολουθεί, που δεν ξέρει κανείς τι είναι πραγματικά. Ένα νέο στάδιο της ζωής μου ξεκινά, θα μπορώ να είμαι με τα παιδιά μου. Είναι μια απόφαση που πάρθηκε.

Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες, όλους τους προπονητές και το προπονητικό επιτελείο, όλους τους αρχηγούς και τους συλλόγους. Πραγματικά, οι πιο όμορφες στιγμές πέρασαν στο αργεντίνικο ποδόσφαιρο. Εζησα τα πάντα εδώ κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Θα είμαι πάντα ευγνώμων γιατί μου έδωσαν αυτή τη δυνατότητα. Και θα είμαι πάντα ευγνώμων στη Νιούελς. Το κουβαλάω στην καρδιά μου. Δεν μπορούσα να πω αντίο στον κόσμο στο γήπεδο, θα το ήθελα αλλά δεν τα κατάφερα. Φεύγω χαρούμενος και ικανοποιημένος με αυτή την απόφαση. Ευχαριστώ όλους όσους με στήριξαν στην καριέρα μου. Μέχρι την επόμενη φορά. Ένα νέο στάδιο στη ζωή μου ξεκινά. Θα μεταφέρω όλα όσα έμαθα στα παιδιά μου», ανέφερε μέσω του μηνύματος που έστειλε στα social media.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ignacio Scocco (@nacho.scocco32)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις