Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ο Προμηθέας απάντησε στον Παναθηναϊκό: «Πραγματικά απορούμε – Σήμερα απόφαση για την έδρα του τελικού»

Ο Προμηθέας απάντησε στον Παναθηναϊκό: «Πραγματικά απορούμε –  Σήμερα απόφαση για την έδρα του τελικού»
ΦΩΤΟ intime

Ο Προμηθέας Πάτρας απάντησε στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός και την επίσημη ανακοίνωσή της για τις εκλογές της ΕΟΚ, αλλά και για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για την κατάκτηση του τροπαίου την ερχόμενη Κυριακή (09/05) και οι Πατρινοί ζητούν πλέον να γίνει σήμερα τηλεσυνάντηση, ώστε να αλλάξει η έδρα του αγώνα, για το οποίο συμφωνούν και οι “πράσινοι”.

Η ανακοίνωση του Προμηθέα Πάτρας

Πραγματικά απορούμε που η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ στο απλό αίτημα μας για να μη τελεσθεί ο τελικός στο ΟΑΚΑ απαντά με μια μακροσκελή ανακοίνωση τοποθετούμενη σε άσχετα ζητήματα προσπαθώντας να εμπλέξει πρόσωπα και εκλογές ΕΟΚ σε ένα απλό αλλά καίριο ερώτημα. Επειδή σε καμία περίπτωση δεν έχουμε σκοπό να δυναμιτίσουμε το κλίμα πριν το τελικό της Κυριακής που για εμάς είναι γιορτή γι αυτό και δεν θα απαντήσουμε στις προκλήσεις. Από Δευτέρα…

Παναθηναϊκός: «Επίθεση» στον Προμηθέα Πάτρας και πρόταση για τελικό στο ΣΕΦ

Σε κάθε περίπτωση χαιρόμαστε που η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ συμφωνεί και επισήμως στο αίτημα μας να μην γίνει ο τελικός στο ΟΑΚΑ. Γι αυτό καλούμε σήμερα το απόγευμα στις 6 ή όποια άλλη ώρα σήμερα μπορούν σε τηλεσυνάντηση τον εκπρόσωπο της ΕΟΚ, τον εκπρόσωπο της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και μαζί με εκπρόσωπο της ΚΑΕ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ώστε να αποφασίσουν από κοινού για το γήπεδο τέλεσης του τελικού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις