Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο Προμηθέας “έκλεψε” 18χρονο πανύψηλο σέντερ του ΠΑΟΚ

Ο Προμηθέας “έκλεψε” 18χρονο πανύψηλο σέντερ του ΠΑΟΚ
ΦΩΤΟ Προμηθέας Πάτρας

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ελλάδας στην ηλικία των 18 ετών, απέκτησε ο Προμηθέας Πάτρας, καθώς ανακοίνωσε τη μετεγγραφή του Γιώργου Τανούλη.

Με ύψος 2.10 στα 18 του χρόνια, ο Τανούλης ξεχώρισε στο τελευταίο πρωτάθλημα εφήβων με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Άρη. Από τη νέα σεζόν όμως θα φοράει τη φανέλα του Προμηθέα Πάτρας, με την οποία θα “παλέψει” τις πρώτες επαγγελματικές του εμφανίσεις.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας

«H KAE Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της για τα επόμενα 5 χρόνια με τον Γιώργο Τανούλη και τον καλωσορίζει στην Οικογένεια του Συλλόγου. Ο γεννημένος την 27η Ιουλίου 2002, ύψους 2.10, center πρωταγωνίστησε φέτος το καλοκαίρι με την ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. στην Τελική Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων (U18).

Ο 18ος σέντερ, που ξεκίνησε το μπάσκετ από τις Ακαδημίες του Άρη, ψηφίστηκε στην καλύτερη πεντάδα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων, καθώς ήταν ο 2ος σκόρερ (με 16,4 πόντους κατά μέσο όρο), 4ος ριμπάουντερ (με 8,6 ριμπάουντ) και 4ος σε αξιολόγηση (17 βαθμούς ανά αγώνα) στο τουρνουά, σουτάροντας με 71% στις βολές, 52% στα δίποντα και 30% στα τρίποντα, ενώ επιπλέον είχε 3,4 ασίστ κι 1 κόψιμο ανά παιχνίδι στη διοργάνωση».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις