Site icon NewsIT

Ο… προπονητής Νικοπολίδης και η πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας του

29.04.2011 | 14:58
Ο… προπονητής Νικοπολίδης και η πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας του

Ο Αντώνης Νικοπολίδης παρέλαβε το βραβείο του κορυφαίου της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος και μίλησε για την αναγνώριση από τον κόσμο, το μέλλον του και τη μετεγγραφή του από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό που τον στιγμάτισε.

Δεν το κουνάει από την Ιταλία ο Πιζάρο – Αποχωρούν από τον Ολυμπιακό Πάρντο, Ζαϊρί, Μπράβο

Κατά την παραλαβή του τιμητικού βραβείου, ο Αντώνης Νικοπολίδης μίλησε…

Για τον κόσμο: “Γνωρίζουμε όλοι ότι ήταν σαν μια τιμητική ψήφος του κόσμου προς το πρόσωπό μου. Αυτό αποδεικνύει ότι ο φίλαθλος κόσμος ξέρει να σέβεται και να τιμά, ανεξάρτητα με το ποια φανέλα έχει φορέσει ένας ποδοσφαιριστής.”


Για το μέλλον του:
“Να κάνεις αυτό που αγαπάς είναι δύσκολο. Θα βρω κάτι, έχω κάτι στο μυαλό μου, να κάνω και να νιώσω πάλι 20χρονος. Η προπονητική με απασχολεί, έχω δρομολογήσει κάποια πράγματα. Το καλοκαίρι θα ξεκουραστώ και μετά θα δουλέψω πάνω σε αυτό.”

Για την μετεγγραφή από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό:

“Ήταν η πιο κρίσιμη στιγμή στην καριέρα μου. Η πιο όμορφη ήταν η σεζόν 2004-05. Την περίοδο εκείνη πήρα το νταμπλ με τον Ολυμπιακό, ενώ ήρθε και η κατάκτηση του Euro και πιστεύω ότι να πετυχαίνεις κάτι τέτοιο είναι πολύ σημαντικό και ήταν απάντηση σε όσους έλεγαν πράγματα για την καριέρα μου.”

Για την πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα του:

“Ήταν όταν πήγα στου Ρέντη για πρώτη φορά. Είχα μεγαλώσει και ζήσει με τον Ολυμπιακό να είναι ο βασικός αντίπαλος και όταν ξεκίνησα να κάνω την πρώτη μου προπόνηση, κατέβηκα το ποτάμι και ήμουν σαν χαμένος.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version