Αθλητικά

Τυνησία – Ολλανδία: Πιθανή καθυστέρηση στο ματς του Μουντιάλ λόγω έκτακτων καιρικών φαινομένων

Η πρόγνωση του καιρού κάνει λόγο για ισχυρές καταιγίδες στο Κάνσας, όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που προβλέπονται είναι πιθανό να προκαλέσουν την καθυστέρηση στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Τυνησία και την Ολλανδία στο Κάνσας, για την 3η αγωνιστική στον 6ο όμιλο του Μουντιάλ του 2026.

Το παιχνίδι αυτό όμως, ενδέχεται να μη ξεκινήσει την προγραμματισμένη ώρα (26.06.2026, 02:00), καθώς το Κάνσας, όπου θα διαξαχθεί η εν λόγω αναμέτρηση, αναμένεται να πληγεί από ισχυρές καταιγίδες.

Σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο, θα καθυστερήσει η έναρξη του αγώνα, όπως αναφέρει και το πρωτόκολλο που ακολουθείται στο Μουντιάλ. Θυμίζουμε ότι στο Γαλλία – Ιράκ υπήρξε διακοπή μίας ώρας μετά τη λήξη του πρώτου μέρους, εξαιτίας έντονης βροχόπτωσης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Αγγελόπουλοι: «Με τον Μπαρτζώκα στον πάγκο, ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει μέχρι τέλους να ανοίγει δρόμους προς την κορυφή»
"Η εμπιστοσύνη μας στο πρόσωπό του είναι δεδομένη, ισχυρή κι έχει κερδηθεί με έργο, με ανθεκτικότητα με συνέπεια, αλλά και με αποτελέσματα που μιλούν από μόνα τους" ανέφεραν μεταξύ άλλων
Γιώργος Μπαρτζώκας και αδελφοί Αγγελόπουλοι