Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ο ΠΣΑΚ δίνει 20.000 ευρώ για την συνέχεια της Α2 και ψάχνει… συμπαίκτες!

Ο ΠΣΑΚ δίνει 20.000 ευρώ για την συνέχεια της Α2 και ψάχνει… συμπαίκτες!

«Πρόθεση του ΠΣΑΚ είναι εξαντλήσει όλα τα περιθώρια, προκειμένου να επιστρέψουν οι παίκτες -αρχικά της Α2- στους αγωνιστικούς χώρους» αναφέρει μεταξύ άλλων στην τοποθέτηση του ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών.

Πολύ σημαντική κίνηση από τον ΠΣΑΚ, στην προσπάθεια που γίνεται να γυρίσουν οι ομάδες  -αρχικά- της Α2 μπάσκετ στα παρκέ, την ώρα που όλα βρίσκονται στο… αέρα, λόγω του κορονοϊού.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητών Καλαθοσφαίρισης ενημέρωσε πως προσφέρει το ποσό των 20.000 ευρώ από το ταμείο αλληλοβοήθειας, για τα πρώτα τεστ κορονοϊού και προσκάλεσε τους φορείς να σταθούν στο πλευρό του για να συνεχιστεί το πρωτάθλημα.

Το μήνυμα του ΠΣΑΚ

«Θα δώσουμε και την ψυχή μας!

Έτοιμος να κάνει την αντεπίθεση είναι ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, βλέποντας τους… συμπαίκτες του να αδιαφορούν.

Πρόθεση του ΠΣΑΚ είναι εξαντλήσει όλα τα περιθώρια, προκειμένου να επιστρέψουν οι παίκτες -αρχικά της Α2- στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Σύνδεσμος μας, είναι διατεθειμένος να βάλει ΜΟΝΟΝ για τους αθλητές, 20 χιλιάδες ευρώ από το ταμείο αλληλοβοήθειας, για τη διενέργεια των πρώτων τεστ.

Η συνεισφορά όμως του ΠΣΑΚ δεν αρκεί και όλοι οι φορείς πρέπει να δείξουν την ευαισθησία τους.

Όσοι πιστοί…προσέλθετε!

Ενδιαφερεστε;»

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις