Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Ο ΠΣΑΚ ευχαρίστησε τον Αυγενάκη! “Η πόρτα του είναι πάντα ανοιχτή στους παίκτες”

Ο ΠΣΑΚ ευχαρίστησε τον Αυγενάκη! “Η πόρτα του είναι πάντα ανοιχτή στους παίκτες”
ΦΩΤΟ Intime

Με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε, ο Παννελήνιος Σϋνδεσμος Αμοιβομένων Καλαθοσφαιριστών εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για το γεγονός ότι έχει σταθεί δίπλα στους μπασκετμπολίστες όλο αυτό το διάστημα.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ ΠΣΑΚ και ΚΑΕ για την αποπληρωμή των συμβολαίων των παικτών, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος της Basket League, λόγω κορονοϊού, συνεχίζονται, αλλά την ίδια στιγμή οι παίκτες θέλησαν εκφράσουν τις ευχαριστίες τους στον Λευτέρη Αυγενάκη για την στάση που έχει κρατήσει.

Συγκεκριμένα ο ΠΣΑΚ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία επαινεί τις κινήσεις του υφυπουργού και τον ευχαριστεί για το γεγονός ότι έχει σταθεί δίπλα στους Έλληνες μπασκετμπολίστες όλο αυτό το δύσκολο διάστημα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ

“Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών θέλει να εκφράσει δημόσια την εκτίμηση του προς το πρόσωπο του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Είναι από τις ελάχιστες φορές, που ένας άνθρωπος με θεσμικό ρόλο στο χώρο του αθλητισμού, στέκεται τόσο πολύ κοντά στους αθλητές.

Ο κύριος Αυγενάκης έχει πάντα ανοιχτή την πόρτα του για όλους τους αθλητές, ακούει τους προβληματισμούς τους και προσπαθεί να δώσει λύση σε ότι πρόβλημα παρουσιαστεί.

Έτσι έγινε και με την περίπτωση του Συνδέσμου μας και θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε που στα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης, συμπεριέλαβε με δίκη του πρωτοβουλία όλους τους αθλητές, ανάμεσα στους οποίους είναι φυσικά και οι καλαθοσφαιριστές – μέλη του ΠΣΑΚ.

Επίσης, έγινε μεγάλη προσπάθεια να συμπεριληφθούν και οι αθλητές της Α2 αλλά και των μικρότερων κατηγοριών, όμως αυτό ήταν ανέφικτο. Ωστόσο, τα δεδομένα θα αλλάξουν από τη νέα σεζόν, αφού έχει δημιουργηθεί ένας ισχυρός δίαυλος επικοινωνίας και υπάρχει κατανόηση από όλες τις πλευρές.

Οι συζητήσεις με τον ΕΣΑΚΕ και την ΕΟΚ συνεχίζονται και ευελπιστούμε πως αυτό το δύσβατο μονοπάτι που διανύουμε, θα βγάλει πιο δυνατό το ελληνικό μπασκετ”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις