Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ο ΠΣΑΤ θα τιμήσει τον Φερνάντο Σάντος

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα βρεθεί την ερχόμενη Δευτέρα (19/12, 18:00) στην 63η Γιορτή των Κορυφαίων του Ελληνικού Αθλητισμού, εκεί όπου θα τιμηθεί από τον ΠΣΑΤ.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), θα τιμήσει τον Φερνάντο Σάντος, ως κορυφαία διεθνή προσωπικότητα του Αθλητισμού και ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης των υπηρεσιών που προσέφερε στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αγάπησε την Ελλάδα όσο λίγοι συνάδελφοί του στο πέρασμα τους από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Διετέλεσε προπονητής της ΑΕΚ με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας (2002), του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, ενώ οδήγησε ως ομοσπονδιακός τεχνικός την Εθνική μας ομάδα στα τελικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας (2014) όπου, για πρώτη φορά στην ιστορία της έφτασε στους «16» της διοργάνωσης.

Μαζί του, η Εθνική μας ομάδα έφτασε αήττητη στο Euro 2012, όπου και αγωνίστηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Το περασμένο καλοκαίρι, ο 62χρονος Πορτογάλος τεχνικός, ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί της ποδοσφαιρικής Ευρώπης, κατακτώντας με την Εθνική ομάδα της χώρας του το Euro.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε