Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ο Ράφα Ναδάλ αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα στο πόδι του

Ο Ράφα Ναδάλ αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα στο πόδι του
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Ράφα Ναδάλ έχει επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και συνεχίζει στα προημιτελικά του τουρνουά της Μαδρίτης, αλλά αποκάλυψε ότι παίζει με πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Ισπανός σούπερ σταρ τόνισε μετά τη δύσκολη νίκη του επί του Βέλγου Νταβίντ Γκοφάν [2-1 σετ μ 6-3, 5-7, 7-6(9)] ότι το πόδι του δεν είναι στο 100%, καθώς αντιμετωπίζει χρόνιο πρόβλημα που δεν βελτιώνεται πια.

«Το πρόβλημα εντοπίζεται στην κινητικότητα και τη σταθερότητα όσον αφορά το παιχνίδι μου και φυσικά το σώμα πρέπει να προσαρμοστεί ξανά. Δεν είναι το ίδιο όταν επιστρέφεις από τραυματισμό όταν είσαι 19 ή 20 ετών σε σχέση με έναν σχεδόν 36χρονο. Όταν τραυματίζεσαι, πρέπει να αποθεραπευτείς και μετά πρέπει σιγά-σιγά να επιστρέψεις», ανέφερε ο Ναδάλ και πρόσθεσε:

«Κατά κάποιον τρόπο είναι καλό που παίζω μεγάλα παιχνίδια μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα, προκειμένου το πόδι να συνηθίσει στους αγώνες ξανά. Παράλληλα είμαι ανήσυχος για αύριο, γιατί μπορεί να ξυπνήσω με προβλήματα και πρέπει να το δεχθώ και να το αντιμετωπίσω. Έχω χρόνιο πρόβλημα στο πόδι που δεν δέχεται βελτίωση. Είναι μέρος της ζωής μου και αυτό είναι το αρνητικό που δεν μπόρεσα να τελειώσω το παιχνίδι νωρίτερα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις