Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ο Ράφα Ναδάλ είναι έτοιμος για το Wimbledon

Ο Ράφα Ναδάλ είναι έτοιμος για το Wimbledon

Ο Ράφα Ναδάλ νίκησε τον χρόνο και είναι απόλυτα έτοιμος να αγωνιστεί στο Wimbledon, όπου θα διεκδικήσει τον 23 Grand Slam τίτλο της θρυλικής καριέρας του.

Ο προπονητής του Ράφα Ναδάλ εμφανίστηκε πολύ αισιόδοξος για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ισπανός τενίστας ενόψει της πρεμιέρας του στο Wimbledon.

Ο Ναδάλ έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του στο πόδι και δουλεύει στο γρασίδι για να διεκδικήσει την κούπα στο Λονδίνο.

“Υπάρχουν καλές και κακές μέρες. Αυτή η επιφάνεια δεν συγχωρεί τίποτα, όλα γίνονται πολύ γρήγορα. Προπονούμαστε με τενίστες που σερβίρουν πολύ καλά.

Αυτή τη στιγμή, όλα είναι θετικά. Το θέμα των ποδιών, που ήταν πάντα το πιο ανησυχητικό, είναι εντάξει. Πρέπει να ολοκληρώσουμε την προσαρμογή της προπόνησης του. Την Τετάρτη έπαιξε πολύ καλά στο exhibition εναντίον του Βαβρίνκα και τώρα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα του 1ου γύρου της Τρίτης στο Wimbledon.

Μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα από πολλά πράγματα αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Ράφα ακόμη προπονείται. Αυτό που πρέπει να κάνεις κάθε μέρα είναι να νιώθεις πιο άνετα σε αυτή την επιφάνεια, στην οποία σχεδόν δεν παίζεις για όλη τη χρονιά. Ο Ράφα δεν έχει παίξει εδώ τα τρία τελευταία χρόνια. Όλες οι προπονήσεις βοηθούν, ακόμα και εκείνες στις οποίες δεν αισθάνεσαι καλά, γιατί σε βοηθούν να διορθώσεις τα πράγματα για την επόμενη φορά”, δήλωσε ο προπονητής του Ράφα Ναδάλ, Λόπεζ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις