Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

“Ο Ράιαν Γκιγκς είναι σεξομανής”

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Ο αδερφός και ο πατέρας του Ράιαν Γκιγκς κλήθηκαν να σχολιάσουν τις νέες κατηγορίες εις βάρος του προπονητή της Εθνικής Ουαλία και παλαίμαχου σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Γκιγκς κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία, ενώ στο παρελθόν έχει πρωταγωνιστήσει σε μία σειρά από σκάνδαλα, μεταξύ των οποίων και επειδή είχε σχέση με τη σύζυγο του αδερφού του Ρόντρι. Ο τελευταίος ρωτήθηκε αν μισεί τον αδερφό του κι απάντησε: «όχι, τον λυπάμαι. Είναι σεξομανής», για να προσθέσει τα εξής: «Είχε την πιο καταπληκτική καριέρα αλλά την έχει αμαυρώσει και γι’ αυτό δεν ευθύνομαι εγώ. Για όλα φταίνε οι εξωσυζυγικές του σχέσεις».

Από την πλευρά του, ο πατέρας του Γκιγκς υποστήριξε ότι «μπορεί να του αρέσουν οι γυναίκες αλλά δεν είναι βίαιος». Σύμφωνα με την εφημερίδα SUN δε, o Γκιγκς απατούσε τη νυν σύντροφό του με δύο γυναίκες. «Η μια από τις γυναίκες κάνει δημόσιες σχέσεις στο Λονδίνο και η δεύτερη είναι μοντέλο. Είναι νεότερες του 46χρονου Γκιγκς και πολύ εντυπωσιακές», αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις