Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Ράμος μιλάει με τη Μίλαν και κάνει «πλακίτσα» με Ροναλντίνιο

Ρεάλ Μαδρίτης και Ράμος
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Σέρχιο Ράμος, αποχώρησε από την Ρεάλ Μαδρίτης μετά από 16 χρόνια, αλλά παρά τα 35 του χρόνια παραμένει περιζήτητος, με την Μίλαν να είναι πρώτη ομάδα που του έκανε κρούση.

Ο Ισπανός δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να ενταχθεί στους «ροσονέρι», αλλά οι απολαβές που ζητάει αποτελούν μεγάλο «αγκάθι». αφού σύμφωνα με όσα αναφέρουν Ισπανικά Μέσα θέλει bonus υπογραφής 20 εκατ. και 2ετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 15 εκατ. ευρώ!

Σε κάθε περίπτωση και ανεξάρτητα από το μέλλον του, ο Ράμος μόνο κακοδιάθετος δεν είναι, αφού βρήκε χρόνο για έναν επικό διάλογο με τον παλαίμαχο σταρ της Μπαρτσελόνα, Ροναλλντίνιο, ο οποίο ανάρτησε στα social media μία εικόνα από ένα παλαιότερο clasico όπου είχε κάνει άνω-κάτω την άμυνα της Ρεάλ και συγκεκριμένα τον Ράμος.

«Θυμάσαι αυτή τη νύχτα;» τον ρώτησε στη λεζάντα, με τον Ισπανό να δίνει πληρωμένη απάντηση, αφού ανάρτησε μία φωτογραφία από το πρωτάθλημα που είχε κατακτήσει η «βασίλισσα» λίγους μήνες αργότερα και γράφοντας στη λεζάντα «Το θυμάμαι ναι… Αλλά αυτό που έγινε λίγους μήνες μετά ήταν πολύ καλύτερο».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις