Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο Ρέτσος “ψήνει” τον Μπάλντοκ για την Εθνική Ελλάδας

Ο Ρέτσος “ψήνει” τον Μπάλντοκ για την Εθνική Ελλάδας
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Τζορτζ Μπαλντόκ αποκάλυψε ότι ο Παναγιώτης Ρέτσος, συμπαίκτης του από τον Ιανουάριο στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, τον προτρέπει να κάνει το διεθνές του ντεμπούτο παίζοντας για την Ελλάδα.

Ο δεξιός μπακ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Τζορτζ Μπάλντοκ, είναι μία από λύσεις που εξετάζει ο Τζον Φαν’τ Σιπ για την Εθνική μας ομάδας, καθώς ο παίκτης μπορεί να πάρει ελληνικό διαβατήριο λόγω του παππού του. Με δηλώσεις του αποκάλυψε μάλιστα πως ο συμπαίκτης του στη Σέφιλντ, Παναγιώτης Ρέτσος, προσπαθεί να τον πείσει να διαλέξει την Εθνική Ελλάδας και να χριστεί διεθνής.

Αυτό αποκαλύπτει με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα με νέα της αγγλικής ομάδας. Ο Μπάλντοκ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, αναμένοντας να δεχθεί την πρώτη του πρόσκληση κατά τη διάρκεια του διεθνούς διαλείμματος τον Μάρτιο, αλλά αυτό δεν έγινε λόγο της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο Μπάλντοκ μπορεί να αγωνιστεί στην εθνική μας μέσω του Έλληνα παππού του και στο παρελθόν είχε αποκαλύψει ότι είχαν γίνει σχετικές συζητήσεις . Ο 27χρονος σε εξαιρετική φόρμα αυτή τη σεζόν, έχει παίξει κάθε λεπτό στην κορυφαία κατηγορία από την άνοδο των “λεπίδων” μέχρι σήμερα, σημειώνοντας δύο γκολ και τρεις ασίστ. Μία κατάσταση που φαίνεται να έχει πείσει τον Τζον Φαν’τ Σιπ.

“Ο Πάνος είναι ένας κορυφαίος παίκτης”, τόνισε ο 27χρονος αμυντικός της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και προσέθεσε: “Είναι αστείο γιατί κάθεται κοντά μου στα αποδυτήρια καμαρίνι, όχι ακριβώς δίπλα μου αλλά στη γραμμή των ματιών μου, και είναι σα να μου λέει να πάω να το κάνω. Δεν μου έχει διδάξει ακόμη φράσεις, αλλά, αν συμβεί, είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις