Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ο Ρικ Πιτίνο πόσταρε για την εντυπωσιακή εξέδρα του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ

Ο Ρικ Πιτίνο πόσταρε για την εντυπωσιακή εξέδρα του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ
Eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει πάρει την… ανηφόρα στη Euroleague, τη στιγμή που ο μπασκετικός χώρος “υποκλίνεται” στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του στο ΟΑΚΑ. Ο πρώην προπονητής των “πρασίνων”, Ρικ Πιτίνο, έδειξε πως δεν μπορεί να ξεχάσει τη θητεία του στο “τριφύλλι”.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR πέτυχε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στην Euroleague, επικρατώντας της Βαλένθια (90-73) στο ΟΑΚΑ, με την “πράσινη” εξέδρα να δίνει την απαραίτητη ώθηση στους παίκτες του Εργκίν Αταμάν. Η εικόνα αυτή, έφερε… αναμνήσεις στον παλιό προπονητή του “τριφυλλιού”, Ρικ Πιτίνο.

“Εκεί που προπόνησα στην Ελλάδα. Συναρπαστικό. Παθιασμένο. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτές τις υπέροχες αναμνήσεις”, έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο Hall of Famer κόουτς και θρύλος του NCAA, ποστάροντας video από την εικόνα που είχε το ΟΑΚΑ σε ένα από τα προηγούμενα ματς της ομάδας στη Euroleague.

Θυμίζουμε ότι ο Ρικ Πιτόνο βρέθηκε στον Παναθηναϊκό από το 2018 μέχρι και το 2020 με ένα μικρό “διάλειμμα” το 2019, ενώ βρέθηκε και στον πάγκο της Εθνικής μπάσκετ στο Προολυμπιακό τουρνουά του 2020, στον Καναδά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις