Τρίτη, 25 Ιουν.
33oC Αθήνα

Ο Ρομπίνιο έπαιξε με δανεικά παπούτσια σε αγώνα μεταξύ κρατουμένων στη φυλακή

Ο Ρομπίνιο έπαιξε με δανεικά παπούτσια σε αγώνα μεταξύ κρατουμένων στη φυλακή
ΑΠΕ

Ο Ρομπίνιο έχει συλληφθεί, έχοντας καταδικαστεί για βιασμό γυναίκας το 2013, την περίοδο που αγωνιζόταν στην Μίλαν. Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής βρίσκεται πλέον πίσω από της… φυλακής τα σίδερα και τα Μέσα αναφέρονται στην καθημερινότητά του.

Ο Ρομπίνιο έπαιξε σε αγώνα με δανεικά παπούτσια από κρατούμενους στη φυλακή Τρεμέμπε. Ο Βραζιλιάνος πρώην παίκτης, ο οποίος καταδικάστηκε σε εννέα χρόνια φυλάκιση για ομαδικό βιασμό που διαπράχθηκε στην Ιταλία το 2013, αγωνίστηκε–όπως αναφέρει η εφημερίδα της Βραζιλίας “Folha de São Paulo” -σε χωμάτινο γήπεδο σε αγώνα μεταξύ κρατουμένων την Κυριακή του Πάσχα των καθολικών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Ρομπίνιο φέρεται να μοιράζεται ένα κελί οκτώ τετραγωνικών μέτρων, με έναν 22χρονο άνδρα που είναι ύποπτος ότι «προκάλεσε ή υποκίνησε κάποιον να αυτοκτονήσει».

«Στη φυλακή, ο Ρομπίνιο τρώει όπως οι άλλοι κρατούμενοι, με βάση το γενικό μενού, το κελί του έχει τουαλέτα, νιπτήρα και κρεβάτι. Την επόμενη Κυριακή ελπίζει να δεχθεί επισκέψεις από τα παιδιά και τη σύζυγό του», σημειώνει και συνεχίζει: «Η φυλακή απέχει 130 χλμ. από την πρωτεύουσα του Σάο Πάολο.

Το σωφροιστικό κατάστημα έχει ήδη φιλοξενήσει αξιόλογες φιγούρες από μερικά από τα πιο συγκλονιστικά εγκλήματα στην ιστορία της Βραζιλίας, όπως ο Αλεξάντρε Ναρντόνι, ο Κρίστιαν Κραβίνος, ο Ζιλ Ρουγκάι και ο Λίντεμπεργκ Άλβες. Με χωρητικότητα 408 ατόμων, οι περισσότεροι κρατούμενοι έχουν ολοκληρώσει το γυμνάσιο ή την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η φυλακή θεωρείται από τις πιο ελεγχόμενες, με λιγότερους κρατούμενους και επειδή δεν δέχεται άτομα που συνδέονται με εγκληματικές παρατάξεις.»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις