Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Ρότζερ Φέντερερ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την επιστροφή του

Ο Ρότζερ Φέντερερ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την επιστροφή του
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Ρότζερ Φέντερερ αναγκάστηκε να περάσει για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο την “πόρτα” του χειρουργείου, αλλά παρότι είναι πια 40 ετών, σκοπεύει να επιστρέψει στο υψηλό επίπεδο του τένις.

Ο ίδιος εμφανίστηκε μάλιστα αισιόδοξος ότι αυτό θα συμβεί σύντομα, σε πρόσφατες δηλώσεις του σε Μέσο της πατρίδας του. «Τα πάω πολύ καλά. Η αποκατάσταση γίνεται βήμα-βήμα. Τα χειρότερα είναι πίσω μου και ανυπομονώ για ό, τι έρθει. Όταν αναρρώνεις από έναν τραυματισμό, κάθε μέρα είναι καλύτερη. Και έτσι είναι μια πολύ συναρπαστική περίοδος. Θα χρειαστεί ακόμα λίγη υπομονή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Φέντερερ σχολίασε και το γεγονός ότι θα λείψει φέτος από το Laver Cup, όπου έχει επίσης γράψει ιστορία τις τελευταίες δεκαετίες. «Με πονάει πολύ αυτό… Ήξερα ότι κάποια στιγμή δεν θα μπορούσα να συμμετάσχω, αλλά δεν πίστευα ότι θα ήταν φέτος. Ένας από τους στόχους μου είναι να επιστρέψω πραγματικά στο τουρνουά που θα γίνει του χρόνου στο Λονδίνο κι ελπίζω να παίξω σε μέρη όπως το O2 Arena», ήταν τα λόγια του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις