Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ο Ρούμπεν Σεμέδο πρωτοσέλιδο στην O Jogo: Τα δεδομένα για τον αμυντικό του Ολυμπιακού

Ο Ρούμπεν Σεμέδο πρωτοσέλιδο στην O Jogo: Τα δεδομένα για τον αμυντικό του Ολυμπιακού

Η πορτογαλική εφημερίδα “O Jogo” κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδο για τον Ρούμπεν Σεμέδο. Τα δεδομένα για τον Πορτογάλο αμυντικό του Ολυμπιακού.

Το σίριαλ για το μέλλον του Ρούμπεν Σεμέδο καλά κρατεί, με τους Πορτογάλους να διατηρούν στην… επιφάνεια το θέμα του αμυντικού του Ολυμπιακού.

Η εφημερίδα “O Jogo” κυκλοφόρησε το Σάββατο (13/11) με πρωτοσέλιδο τον Πορτογάλο αμυντικό. Το δημοσίευμα παρουσιάζει τα δεδομένα της υπόθεσης κι αναφέρει ότι:

«Η Πόρτο δελεάζει τον Σεμέδο, για τον οποίο ενδιαφέρθηκε και η Μπενφίκα. Ο Ζόρζε Ζεσούς συνεχίζει να ενδιαφέρεται, όμως η διοίκηση δεν επιθυμεί να προχωρήσει.

Η Πόρτο θέλει να αποκτήσει τον παίκτη με δανεισμό μέχρι το τέλος της σεζόν, με οψιόν αγοράς. Ο Ολυμπιακός βέβαια ζητά δέκα εκατομμύρια ευρώ ιδανικά, όμως η Πόρτο έχει πρόβλημα ρευστότητας και πιθανότατα θα φτάσει μέχρι τα μισά.

Ένα πρόβλημα είναι και οι απολαβές του ποδοσφαιριστή, ο Σεμέδο παίρνει 1,1 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα αλλά η φορολογία είναι μεγαλύτερη στην Πορτογαλία.

Το καλοκαίρι, ο Σεμέδο ήταν με το ένα πόδι στο “Ντραγκάο” όμως οι δικαστικές του περιπέτειες απέτρεψαν την υλοποίηση της μεταγραφής.

Η Πόρτο έχει τον τρόπο της να τσεκάρει το status του ,τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο με την επιστροφή του στις προπονήσεις όσο και σε εξωγηπεδικό, ενώ και ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο του έχει μιλήσει το τελευταίο διάστημα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις