Τετάρτη, 1 Μαΐ
22oC Αθήνα

Ο Ρούντι Φερνάντεθ αποσύρεται από τα παρκέ στο τέλος της σεζόν

Ο Ρούντι Φερνάντεθ αποσύρεται από τα παρκέ στο τέλος της σεζόν

Η πλούσια καριέρα του Ρούντι Φερνάντεθ ολοκληρώνεται. Ο Ισπανός μπασκετμπολίστας της Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε ότι κρεμάει τη φανέλα του στο τέλος της σεζόν.

Η σειρά του Ρούντι Φερνάντεθ να αποσυρθεί από τα παρκέ έφτασε. Ο θρυλικός Ισπανός μπασκετμπολίστας της Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε ότι θα εγκαταλείψει την ενεργό δράση στο φινάλε της σεζόν.

Ο 39χρονος σμολ φόργουορντ αποφάσισε πως η φετινή σεζόν θα είναι η τελευταία του, ελπίζοντας ότι θα ολοκληρώσει την καριέρα του, παίζοντας με την Ισπανία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου. 

Ο Ρούντι Φερνάντεθ ξεκίνησε την καριέρα του στην Μπανταλόνα, πέρασε από το ΝΒΑ για λογαριασμό των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς (2008-2011) και των Ντένβερ Νάγκετς (2011-2012) και επέστρεψε στην Ευρώπη, κατακτώντας τα πάντα με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Έξι πρωταθλήματα Ισπανίας, τρεις Euroleague και αμέτρητα μετάλλια με την εθνική Ισπανίας “κοσμούν” την τροπαιοθήκη του Ισπανού, ο οποίος δεν ήταν και ο πιο συμπαθής μπασκετμπολίστας στους Έλληνες, λόγω του πονηρού τρόπου που αγωνιζόταν.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις