Site icon NewsIT
19:33 Δευτέρα 24 Αυγούστου 2026

Ο Σάσα Στέγκεμαν διαιτητής στη ρεβάνς του Παναθηναϊκού με την Χράντετς Κράλοβε για τα πλέι οφ του Conference League

Το “ελληνικό” παρελθόν του Γερμανού διαιτητή

Photo by: Voelker/picture-alliance/dpa/AP Images

Γνωστός έγινε από την UEFA ο διαιτητής της ρεβάνς Χράντετς Κράλοβε – Παναθηναϊκός για τα πλέι οφ του Conference League, με τους πράσινους να έχουν παράπονα για τη διαιτητική αντιμετώπιση της ομάδας στο πρώτο ματς, στο ΟΑΚΑ.

Ο Γερμανός Σάσα Στέγκεμαν θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού στην Τσεχία, έχοντας βοηθούς τους συμπατριώτες του, Κρίστοφ Γκινς και Μάρκο Αχμίλερ (στο VAR ο Κάτριν Ραφάλσκι, από την Γερμανία και εκείνος).

Αυτό δεν είναι το μοναδικό ματς ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη που σφυρίζει ο Στέγκεμαν αφού έχουν προηγηθεί τα Μακάμπι Χάιφα – Ολυμπιακός (2022), Ολυμπιακός – Ρέιντζερς (2024), ΠΑΟΚ – Στεάουα (2024) και ΠΑΟΚ – Μπραν (2025) ενώ έχει σφυρίξει τα τελευταία χρόνια και έξι ματς για την Super League.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version