Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Σαββίδης ξαναχτύπησε! Το σχόλιο για τους “γαύρους” που σβήστηκε [pic]

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο γιος του Ιβάν Σαββίδη και μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΚ έχει απασχολήσει πολλές φορές τον κόσμο του ποδοσφαίρου με τα ποσταρίσματα του. Αυτή τη φορά, σχολίασε τις εξελίξεις με την τιμωρία -χωρίς αφαίρεση βαθμών- του Ολυμπιακού, απαντώντας σε ειρωνικά ποσταρίσματα φίλων των “ερυθρόλευκων’.

Με ποστάρισμά του στο Instagram, ο Γιώργος Σαββίδης θέλησε τη Δευτέρα να σχολιάσει την απόκτηση του ΟΛΘ από τον πατέρα του και να την συνδυάσει με την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος, αφού μέχρι εκείνο το σημείο ήταν υπαρκτό το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να τιμωρηθεί με αφαίρεση 6 βαθμών, κάτι που θα… έφερνε τους Θεσσαλονικείς μια ανάσα από τον τίτλο.

Οι “ερυθρόλευκοι” όμως τιμωρήθηκαν την Τρίτη με 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, κάτι που έκανε αρκετούς φίλους του Ολυμπιακού να ποστάρουν ειρωνικά σχόλια στον λογαριασμό του.

Τα σχόλια αυτά φαίνεται πως… ώθησαν τον Γιώργο Σαββίδη να ποστάρει πως δεν θέλει πρωτάθλημα στα χαρτιά, αλλά να τιμωρηθούν οι “ερυθρόλευκοι” -χρησιμοποιώντας μάλιστα τη λέξη “γαύρος”- και να τονίσει πως προτιμά να πάρει την κούπα ο Πανιώνιος. Μάλιστα, επισήμανε πως η επιθυμία του είναι να κατακτήσει ο ΠΑΟΚ τον τίτλο την επόμενη σεζόν, ενώ δήλωσε βέβαιος πως το ενδεχόμενο αφαίρεσης βαθμών από τον Ολυμπιακό δεν έχει απομακρυνθεί.

Να αναφέρουμε πως λίγο αργότερα το σχόλιο του Γιώργου Σαββίδη είχε εξαφανιστεί

“Ποτέ δεν είπαμε ότι θέλουμε να κάνουμε φιέστα στα χαρτιά. Είναι το πάθος σας, όχι το δικό μας. Εγώ είπα ότι περισσότερο από οτιδήποτε άλλο θέλω να τιμωρηθούν οι γαύροι. Περιμένετε, δεν τελείωσε ακόμη. Εγώ ξέρω περισσότερα από σας, σίγουρα. Αν με ακολουθείτε, μπορούσατε να το έχετε διαβάσει στα προηγούμενα ποσταρίσματά μου. Ας είναι -6 και ας πάρει ο Πανιώνιος το πρωτάθλημα. Δεν χρειάζομαι το πρωτάθλημα φέτος. Το θέλω του χρόνου. Αυτό που θέλουμε είναι δικαιοσύνη και δεν έχει τελειώσει ακόμη το θέμα αυτό”, έγραψε ο Γιώργος Σαββίδης.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε