Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο Σέρχιο Μπουσκέτς αποσύρθηκε από την εθνική Ισπανίας

Ο Σέρχιο Μπουσκέτς αποσύρθηκε από την εθνική Ισπανίας
Reuters

Τέλος εποχής για τον Σέρχιο Μπουσκέτς στην εθνική Ισπανίας. Ο 34χρονος μέσος της Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την “φούρια ρόχα”.

Μετά από 143 συμμετοχές δυο γκολ και δυο “μεγάλους” τίτλους, ο Σέρχιο Μπουσκέτς ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την εθνική ομάδα της Ισπανίας!

Ο 34χρονος αμυντικός μέσος γνωστοποίησε την απόφαση του μέσω ανάρτησής του στα social media. Ήταν μέλος της εθνικής Ισπανίας από το 2009 έως σήμερα, καταγράφοντας 143 συμμετοχές με δύο γκολ, ενώ κατέκτησε το Μουντιάλ του 2010 και το Euro του 2012.

Το μήνυμα του Σέρχιο Μπουσκέτς:

“Γεια σε όλους!

Θα ήθελα να σας ανακοινώσω ότι μετά από σχεδόν 15 χρόνια και 143 αγώνες ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω την εθνική ομάδα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου σε αυτόν τον μακρύ δρόμο. Από τον Βιτσέντε ντελ Μπόσκε που μου έδωσε την ευκαιρία να ξεκινήσω, μέχρι τον Λουίς Ενρίκε που με έκανε να απολαύσω μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Ευχαριστώ επίσης τους Ζουλέν Λοπετέγκι, Φερνάντο Ιέρο και Ρόμπερτ Μορένο για την εμπιστοσύνη τους, καθώς και όλο το προσωπικό.

Και φυσικά κάθε έναν από τους συμπαίκτες μου, με τους οποίους παλέψαμε μαζί για να πάει η ομάδα εκεί που της άξιζε, με περισσότερη ή λιγότερη επιτυχία, αλλά πάντα δίνοντας τα πάντα και με τη μεγαλύτερη υπερηφάνεια.

Δεν θέλω να ξεχάσω κανένα μέλος της αποστολής, που, όντας στο παρασκήνιο, ήταν εξίσου σημαντικό (φυσιοθεραπευτές, γιατροί, φροντιστές, εκπρόσωποι, διατροφολόγοι, προσωπικό, Τύπος, ασφάλεια, ταξίδια κ.λπ…).

Επίσης, προέδρους, διευθυντές, αθλητικούς διευθυντές και αυτούς που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο υπήρξαν μέλη της ομοσπονδίας.

Προς όλους τους followers, για την καθημερινή υποστήριξη που λαμβάνουμε και ειδικά όταν τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περιμέναμε. Τότε είναι που είσαι πιο απαραίτητος. Σας ευχαριστώ όλους.

Και φυσικά, το πιο σημαντικό, την οικογένειά μου. Γιατί με στηρίζει ανά πάσα στιγμή και σε όλες μου τις αποφάσεις και μοιράζομαι αυτό το μονοπάτι μαζί τους, ενώ έλειπα πολλές μέρες και με έκαναν να νιώθω πάντα κοντά για να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις