Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ο Σιμάνσκι της ΑΕΚ κλήθηκε στην εθνική Πολωνίας

Ο Σιμάνσκι της ΑΕΚ κλήθηκε στην εθνική Πολωνίας
Intime.gr

Μπορεί το όνομα του Νταμιάν Σιμάνσκι να βρίσκεται εκτός της αποστολής του Μάσιμο Καρέρα για την προετοιμασία της ΑΕΚ, αλλά ο Πολωνός μέσος επιστρέφει στην εθνική ομάδα της χώρας του.

Στην Εθνική ομάδα της Πολωνίας επιστρέφει μετά από ένα χρόνο ο Ντάμιαν Σιμάνσκι της ΑΕΚ, ο οποίος κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό προπονητή της χώρας του για τους αγώνες με την Ολλανδία (4/9) και τη Βοσνία (7/9) στο πλαίσιο του UEFA Nations League.

Ο διεθνής μέσος της ΑΕΚ καλείται να ενσωματωθεί με την Εθνική Πολωνίας στις 31 Αυγούστου. Να θυμίσουμε πάντως ότι ο Σιμάνσκι δεν παίρνει μέρος στην προετοιμασία των “κιτρινόμαυρων” και έχει μεταβεί στη χώρα του, προκειμένου να εξεταστεί από τον προσωπικό του γιατρό για έναν καθαρισμό που ενδέχεται να χρειαστεί στον αχίλλειο τένοντα.

Αυτό σημαίνει ότι η συμμετοχή του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας αλλά και στα παιχνίδια της εθνικής Πολωνίας είναι αμφίβολη, στην περίπτωση που ο γιατρός του εισηγηθεί να γίνει καθαρισμός. Η… πρόθεση της εθνικής Πολωνίας για τον παίκτη της ΑΕΚ -πάντως- έγινε γνωστή μέσα από αυτή την κίνηση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις