Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Ο Σωτήρης Λεοντίου σταμάτησε το ποδόσφαιρο παρουσία του Γιώργου Καραγκούνη

Ο Σωτήρης Λεοντίου σταμάτησε το ποδόσφαιρο παρουσία του Γιώργου Καραγκούνη
ΦΩΤΟ Intime

Ο Σωτήρης Λεοντίου συνέχιζε να παίζει ποδόσφαιρο στον ΠΟ Ψυχικού, αλλά στα 38 του χρόνια αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του και ο Γιώργος Καραγκούνης έδωσε το “παρών” στον τελευταίο του αγώνα.

Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού, είχε αποτελέσει ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα των ακαδημιών του Τριφυλλιού και είχε αρχίσει να καθιερώνεται και στην ενδεκάδα της πρώτης ομάδας, πριν τον “χτυπήσουν” οι ατυχίες.

Έχοντας προλάβει να κάνει 57 συμμετοχές με τους “πράσινους”, ο Λεοντίου υπέστη ρήξη χιαστών σε ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τη σεζόν 2007-08, διαλύοντας μάλιστα σε τέτοιο βαθμό το γόνατό του, ώστε να μην καταφέρει να επανέλθει ποτέ στο υψηλό επίπεδο.

Παρόλα αυτά, συνέχισε να αγωνίζεται στις μικρότερες κατηγορίες, φορώντας μεταξύ άλλων τη φανέλα του Μαρκό, του Φωστήρα και της Προοδευτικής, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν αρχηγός στο Ψυχικό. Το τελευταίο του παιχνίδι ήρθε έτσι με φανέλα… τριφυλλιού και μέσα σε αποθέωση από όλο τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο. Ανάμεσά τους και ο επίσης “πράσινος” Γιώργος Καραγκούνης, που τίμησε με την παρουσία του τον φίλο και παλιό του συμπαίκτη.

https://www.youtube.com/watch?v=mH7ulV26ET0

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις