Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο Σουμάχερ θα υποβληθεί σε καινοτόμο επέμβαση αποκατάστασης του νευρικού συστήματος

Ο Σουμάχερ θα υποβληθεί σε καινοτόμο επέμβαση αποκατάστασης του νευρικού συστήματος

Σε μία νέα και πρωτοποριακή επέμβαση αναμένεται να υποβληθεί ο “θρύλος” της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ, τις επόμενες ημέρες στη Γενεύη, με στόχο την αποκατάσταση του νευρικού του συστήματος.

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Μίκαελ Σουμάχερ τις προσεχείς ημέρες, για άλλη μία φορά μετά το πολύ σοβαρό ατύχημα που είχε το 2013, που τον άφησε με πολύ μεγάλες σωματικές βλάβες. Ο επτάκις πρωταθλητής της Formua 1, θα υποβληθεί σε αντικατάσταση των κατεστραμμένων κυττάρων στο νευρικό του σύστημα με υγιή.

Η επέμβαση θεωρείται πρωτοποριακή και την έχει αναλάβει ο άνθρωπος που ανέπτυξε αυτή την μέθοδο πρώτος. Ο Δρ. Menasche, που προχώρησε πρώτος στον εμβολιασμό βλαστικών κυττάρων σε κατεστραμμένο καρδιακό ιστό θα αναλάβει να χειρουργήσει τις προσεχείς ημέρες τον Σουμάχερ στην Γενεύη, σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα “La Dauphine”. 

Η ιταλική εφημερίδα “Contro Copertina” από την πλευρά της αναφέρει ότι ο Σουμάχερ έχει καταπονήσει πάρα πολύ τον οργανισμό του, επειδή βρίσκεται κλινήρης για μεγάλο χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα να έχουν ατροφήσει οι μυς του και να πάσχει από οστεοπόρωση. Αν και τα νέα για την πορεία της υγείας σου έρχονται πάντως με το… σταγονόμετρο ο Ζαν Τοντ, πρώην διευθυντής της Ferrari, είχε δηλώσει πέρυσι ότι ο Σουμάχερ έχει σημειώσει πρόοδο και μπορεί να παρακολουθήσει αγώνες F1 στην τηλεόραση.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις