Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο Στεφ Κάρι αποβλήθηκε επειδή πέταξε το μασελάκι του στην εξέδρα και ο Τζόρνταν Πουλ του έκανε καλαμπούρι

Ο Στεφ Κάρι αποβλήθηκε επειδή πέταξε το μασελάκι του στην εξέδρα και ο Τζόρνταν Πουλ του έκανε καλαμπούρι
Reuters

Ο Στεφ Κάρι εκνευρίστηκε με τον Τζόρνταν Πουλ και πέταξε το μασελάκι του στις εξέδρες και αποβλήθηκε από τον αγώνα των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς με τους Μέμφις Γκρίζλις. Ο δεύτερος πέτυχε το νικητήριο καλάθι (122-120) και έκανε ένα χαρακτηριστικό καλαμπούρι με τον ηγέτη των “πολεμιστών”.

Ο Στεφ Κάρι ξέσπασε με τον λάθος τρόπο με 1 λεπτό και 14 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε του Γουόριορς – Γκρίζλις, εκνευρισμένος επειδή δεν πήρε πάσα από τον Τζόρνταν Πουλ. Ο ηγέτης των “πολεμιστών” πέταξε το μασελάκι του στην εξέδρα, με τον διαιτητή -που ήταν κοντά του- να τον αποβάλλει για αντιαθλητική συμπεριφορά.

Οι Γουόριορς τελικά νίκησαν με δυσκολία, χάρη σε καλάθι του Τζόρνταν Πουλ, ο οποίος ήταν και αυτός που έκανε τον Κάρι να χάσει την αυτοσυγκράτησή του! Μάλιστα, το νέο “αστέρι” των Γουόριορς θέλησε να.. καλμάρει τον ηγέτη του, την ώρα που τον συνάντησε στα αποδυτήρια.

Έχοντας ένα χαμόγελο στο πρόσωπο, ο Τζόρνταν Πουλ πέταξε το δικό του μασελάκι, με τον Στεφ Κάρι να του δίνει το χέρι για τα συγχαρητήρια.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bleacher Report (@bleacherreport)

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις