Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς διαψεύδει τις φήμες που τον θέλουν να παίζει τραυματίας στα ATP Finals

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς διαψεύδει τις φήμες που τον θέλουν να παίζει τραυματίας στα ATP Finals
Reuters

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε με 2-0 σετ από τον Γιανίκ Σίνερ, στην φετινή του πρεμιέρα στα ATP Finals και πολλοί ήταν αυτοί που σκέφτηκαν τις φήμες των τελευταίων ωρών, που ήθελαν τον Έλληνα τενίστα να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να προπονηθεί κανονικά τα τελευταία 24ωρα και τα δημοσιεύματα τον ήθελαν να παίζει με ενοχλήσεις στον ώμο και στον αγκώνα στα ATP Fibals.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ηττήθηκε από τον Γιανίκ Σίνερ, στην πρεμιέρα του στο τουρνουά, αλλά μετά τον αγώνα θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

«Είμαι απολύτως καλά και έτοιμος να παίξω στο τουρνουά», είπε ο 25χρονος τενίστας, βάζοντας… φρένο στα σενάρια. «Το Τορίνο είναι ένα από τα πιο σημαντικά τουρνουά της χρονιάς για εμένα. Είμαι υγιής και έτοιμος να αγωνιστώ».

Μάλιστα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς τόνισε -μεταξύ άλλων- ότι θα κάνει… restart στο ματς της Τρίτης (14.11). «Έχουμε ακόμα δύο ματς και ελπίζω για το καλύτερο. Ελπίζω να μείνω εδώ μέχρι την τελευταία μέρα. Αυτή είναι η ομορφιά του ATP Finals, τίποτα δεν τελειώνει την πρώτη μέρα. Μπορείς πάντα να επανακάμψεις, είναι ωραίο format. Επιτρέπει σπουδαίο ανταγωνισμό και μερικά comebacks που δεν βλέπουμε στο άθλημα, λόγω των νοκ άουτ αγώνων».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις