Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και οι παίκτες της Εθνικής φώναξαν «Ελλάς» και χειροκροτήθηκαν από τον κόσμο που γέμισε το ΟΑΚΑ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και οι παίκτες της Εθνικής φώναξαν «Ελλάς» και χειροκροτήθηκαν από τον κόσμο που γέμισε το ΟΑΚΑ
Intime.gr

Με μπροστάρη τον Στέφανο Τσιτσιπά, η Ελλάδα είχε μια ιδανική πρώτη ημέρα στους αγώνες της κόντρα στον Ισημερινό, για το Davis Cup και έκανε το 2-0, μπροστά σε περισσότερους από 12.000 φίλους του τένις που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε ιδανικό… ποδαρικό για την Ελλάδα στο ΟΑΚΑ, επικρατώντας του Αλβάρο Γκιγιέν με 2-0 σετ και κάνοντας το 1-0 κόντρα στον ισημερινό, για το Davis Cup.

Ακολούθησε ο νικηφόρος αγώνας ου Αριστοτέλη Θάνου. Εντυπωσιακός κατά διαστήματα, ο νεαρός τενίστας επικράτησε με 2-0 του Αντρές Αντράντε και διπλασίασε τις νίκες της εθνικής ομάδας τένις, στην αναμέτρηση με τον Ισημερινό, για την πρόκριση στην Α` κατηγορία του Davis Cup. Θυμίζουμε ότι το “εισιτήριο” και την άνοδο παίρνει η ομάδα που θα συμπληρώσει τρεις νίκες.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα του Θάνου, οι παίκτες της Εθνικής μπήκαν στο κορτ και ευχαρίστησαν το κοινό, για την στήριξή του. Απ’ την μεριά τους, οι φίλαθλοι ανταπέδωσαν, χειροκροτώντας τους. Πριν φύγουν για τα αποδυτήρια, οι διεθνείς μαζεύτηκαν και φώναξαν “Ελλάς”!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις