Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προσκάλεσε την Μάργκοτ Ρόμπι: «Θα ήταν ωραίο να την δω στην κερκίδα»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προσκάλεσε την Μάργκοτ Ρόμπι: «Θα ήταν ωραίο να την δω στην κερκίδα»
Reuters

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται πλέον στα ημιτελικά του Australian Open και εκδήλωσε την μεγάλη του “αγάπη” προς την πασίγνωστη ηθοποιό, Μάρκοτ Ρόμπι.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται για τέταρτη φορά στην καριέρα του στα ημιτελικά του Australian Open. To Grand Slam της Μελβούρνης του…. πάει, με τον Έλληνα πρωταθλητή να έχει εκφράσει αρκετές φορές τη συμπάθειά του για την χώρα και τους ανθρώπους που μένουν εκεί.

Μετά το τέλος του προημιτελικού με τον Γίρι Λεχέτσκα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς το πήγε… ένα βήμα παραπέρα, αποκαλύπτοντας ότι η αγαπημένη του ηθοποιός είναι η πασίγνωστη, Μάρκοτ Ρόμπι.

Στο τέλος του αγώνα, ο Έλληνας τενίστας εξήγησε πως ένας από τους λόγους που “αγαπάει” τη  χώρα είναι η γνωστή Αυστραλή ηθοποιός. Μάλιστα, ο Έλληνας πρωταθλητής έσπευσε να την προσκαλέσει, να παρακολουθήσει από κοντά έναν αγώνα του.

“Η Αυστραλία είναι σπουδαία χώρα. Μου αρέσουν πολλά πράγματα εδώ. Από εδώ είναι κι η αγαπημένη μου ηθοποιός. Θα ήταν ωραίο να την δω στην κερκίδα. Μιλάω για τη Μάργκοτ Ρόμπι.” ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ όταν του έγινε διευκρινιστική ερώτηση για το εάν της κάνει επίσημη πρόσκληση, ο Τσιτσιπάς είπε: “Φυσικά”!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ESPN (@espn)

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις