Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Ο τελικός της Πρεβολαράκη και η τρίτη προσπάθεια για το χρυσό σε Ευρωπαϊκό

Ο τελικός της Πρεβολαράκη και η τρίτη προσπάθεια για το χρυσό σε Ευρωπαϊκό
youtube

Η Μαρία Πρεβολαράκη θα διεκδικήσει σήμερα (23.04.2021) το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα! Αυτή, είναι η τρίτη φορά που η Κυρία της ελληνικής πάλης θα το επιχειρήσει. Δείτε τις προηγούμενες δύο.

Έχοντας εξασφαλίσει την παρουσία της στο βάθρο, η Μαρία Πρεβολαράκη θα διεκδικήσει το απόγευμα (19:00-21:00) το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης στην Πολωνία. Απέναντι της, η Ολγα Κοροσάβτσεβα (Ρωσία).

Η Κυρία της Ελληνικής Πάλης για δεύτερη συνεχόμενη μεγάλη διοργάνωση έχει βρεθεί στον τελικό και θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο. Είχε προηγηθεί η μεγάλη της επιτυχία στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Θυμίζουμε ότι η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στα ημιτελικά των  53κ. νικώντας με 11-2 την Βίνικ από την Ουκρανία.

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, μπορεί να μην είναι ο μεγάλος στόχος της Μαρίας Πρεβολαράκη, καθώς ακολουθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, αλλά το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα είναι κάτι που λείπει από την τροπαιοθήκη της.

Στην πλούσια συλλογή της έχει τέσσερα μετάλλια σε Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ένα μετάλλια σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα και δύο μεσογειακές νίκες.

Είναι η τρίτη φορά που η Μαρία Πρεβολαράκη θα αγωνιστεί σε τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Επιστρέφει στη μάχη του χρυσού, μετά από 7 χρόνια!

Το 2014 η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε αντιμετωπίσει την Ρωσίδα Γκούροβα και είχε ηττηθεί με 6-2.

Το 2013 ήταν ο πρώτος τελικός στην κατηγορία των Γυναικών για τη Μαρία Πρεβολαράκη. Είχε αντιμετωπίσει την Ματσον από την Σουηδία και είχε ηττηθεί με 5-0.

Πληροφορίες: ΑΠΕ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις