Πέμπτη, 2 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας θα να γίνει στο ΓΣΠ της Λευκωσίας, στις 20 Μαΐου

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας θα να γίνει στο ΓΣΠ της Λευκωσίας, στις 20 Μαΐου
Intime.gr

Είναι πλέον οριστικό. Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ “έστειλε” τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο “ΓΣΠ” της Λευκωσίας, στις 20 Μαΐου.

Με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται με το… ενάμιση πόδι στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και την ΑΕΚ να έχει κερδίσει με 3-0 στο -πρώτο- ματς της “OPAP Arena”, η ΕΠΟ κλήθηκε να βρει την έδρα του “μεγάλου” αγώνα. Η Εκτελεστή Επιτροπή της Ομοσπονδίας έβγαλε… λευκό καπνό και “έστειλε” το ματς στο “ΓΣΠ” της Λευκωσίας.

Τα μέλη της επιτροπής συμφώνησαν (σ.σ. ο Ολυμπιακός ψήφισε λευκό) με την πρόταση που κατατέθηκε και έτσι ο δεύτερος τίτλος της χρονιάς θα κριθεί επί κυπριακού εδάφους, το Σάββατο 20 Μαΐου, παραμονή των εθνικών μας εκλογών.

Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται με το… ενάμιση πόδι στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (στον πρώτο αγώνα διέλυσε εκτός έδρας την Λαμία με 5-1), ενώ στο άλλο ζευγάρι των ημιτελικών η ΑΕΚ κέρδισε με 3-0 στο -πρώτο- ματς της “OPAP Arena”.

Τη Μεγάλη Εβδομάδα θα αναδειχθεί το ζευγάρι του τελικού. Τη Μεγάλη Τετάρτη ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ, ενώ τη Μεγάλη Πέμπτη ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει τη Λαμία.

Να αναφέρουμε ακόμα ότι τα πλέι οφ της Super League ολοκληρώνονται στις 14 Μαΐου. Το γήπεδο ΓΣΠ είναι χωρητικότητας 22.800 θεατών.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις