Δευτέρα, 15 Απρ.
28oC Αθήνα

Ο Τεντόγλου επέστρεψε με το χρυσό μετάλλιο στην Ελλάδα: «Είσαι ο Μίλτος της καρδιάς μας»

Ο Τεντόγλου επέστρεψε με το χρυσό μετάλλιο στην Ελλάδα: «Είσαι ο Μίλτος της καρδιάς μας»

Ο Μίλτος Τεντόγλου επέστρεψε στην Ελλάδα με το χρυσό μετάλλιο από το παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου και αποθεώθηκε στο αεροδρόμιο, παρά το περασμένο της ώρας. 

Ο κορυφαίος αθλητής του μήκους, Μίλτος Τεντόγλου, επέστρεψε στην Αθήνα έχοντας στην κατοχή του το δέκατο μετάλλιο της καριέρας του.

Παρά το περασμένο της ώρας, αφού το αεροπλάνο από Φρανκφούρτη προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, λίγο πριν τις δύο τα ξημερώματα , ο αθλητής είχε την υπομονή και τη διάθεση να μιλήσει στους δημοσιογράφους και να χαιρετίσει όσους βρέθηκαν στο αεροδρόμιο. Μαζί του ταξίδευαν και μαθητές σχολείου που με θαυμασμό, αλλά και διακριτικότητα παρατηρούσαν και θαύμαζαν τον τρόπο που διαχειριζόταν τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι δηλώσεις του Μίλτου Τεντόγλου στο αεροδρόμιο:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SEGAS (@segas.gr)

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, ήταν εκεί για να τον υποδεχθεί, να τον αγκαλιάσει και να τον συγχαρεί για το νέο του άθλο. ” Είσαι ο Μίλτος της καρδιάς μας. Σε ευχαριστούμε για αυτό το μετάλλιο και για αυτά που – είμαι σίγουρη – πως θα μας χαρίσεις στο μέλλον”, του είπε από καρδιάς η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ. Το χρυσό μετάλλιο ήταν όπως αναμενόταν το…αντικείμενο του πόθου και τράβηξε όχι μόνο τα φλας των φωτογράφων, αλλά και την προσοχή των περαστικών, που κοντοστάθηκαν για να το χαζέψουν.

Στην Ελλάδα επέστρεψαν και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, ο Κώστας Δουβαλίδης, ο Γιάννης Νυφαντόπουλος, η Ελισάβετ Πεσιρίδου και η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου, ενώ για την Γερμανία ταξίδεψε η Τατιάνα Γκούσιν προκειμένου να εξετάσει το πόδι της, πριν ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη θερινή σεζόν.

Την ομάδα συνόδευσαν ακόμη οι προπονητές Γιώργος Πομάσκι και Ιωάννα Σιώμου, καθώς και ο τεχνικός διευθυντής της Ομοσπονδίας Χρήστος Μελέτογλου, που είχε και το ρόλο του αρχηγού.

Τα παιδιά και οι προπονητές τους πέρα από τις ευχές από την πρόεδρο της Ομοσπονδίας και το μέλος της ΕΠΥΑ, Λούλα Καρατζά, έλαβαν και ένα μικρό δωράκι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις