Παρασκευή, 3 Μαΐ
23oC Αθήνα

Ο Τερ Στέγκεν της Μπαρτσελόνα αποφάσισε να χειρουργηθεί

Ο Τερ Στέγκεν της Μπαρτσελόνα αποφάσισε να χειρουργηθεί
Reuters

Σημαντική απουσία στην Μπαρτσελόνα στη θέση του τερματοφύλακα. Ο Τερ Στέγκεν, αφού συμβουλεύτηκε ειδικούς ιατρούς για τους πόνους που εξακολουθεί να έχει στην πλάτη του, αποφάσισε τελικά να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα της εφημερίδας «Sport», ο Τερ Στέγκεν της Μπαρτσελόνα θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση τις επόμενες ημέρες και θα μείνει εκτός για αρκετές εβδομάδες (μεταξύ δύο και τριών μηνών).

Στόχος των ανθρώπων της Μπαρτσελόνα, είναι ο Τερ Στέγκεν να μπορεί να αγωνιστεί στον πρώτο νοκ άουτ αγώνα του Champions League με το νέο έτος

Ο Τερ Στέγκεν θα χάσει το ισπανικό Σούπερ Καπ, αρκετούς αγώνες πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, αν και υπό κανονικές συνθήκες θα έπαιζε σε αυτή τη διοργάνωση ο Ινιάκι Πένια, ο οποίος, πλέον, γίνεται ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας τις επόμενες εβδομάδες.

 Αυτή θα είναι η δεύτερη επέμβαση του Γερμανού τερματοφύλακα από τότε που υπέγραψε στην Μπαρτσελόνα. Τη σεζόν 2020-21 υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για προβλήματα στο γόνατο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις