Κυριακή, 28 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο θρυλικός Νόβακ Τζόκοβιτς διέλυσε τον Σίνερ και προκρίθηκε στον τελικό του Wimbledon

Ο θρυλικός Νόβακ Τζόκοβιτς διέλυσε τον Σίνερ και προκρίθηκε στον τελικό του Wimbledon

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν έχει αντίπαλο στο Wimbledon και φρόντισε να το αποδείξει και στον ημιτελικό με τον ταλαντούχο Γιανίκ Σίνερ. Δίχως να χρειαστεί να ιδρώσει ιδιαίτερα, ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου επικράτησε του Ιταλού με 3-0 σετ και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης, όπου θα κυνηγήσει τον 24ο Grand Slam τίτλο του.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι το απόλυτο φαβορί και για την κατάκτηση του Wimbledon, διαλύοντας όποιον αντίπαλο βρίσκεται μπροστά του.

Ο κορυφαίος Σέρβος τενίστας επικράτησε άνετα του Γιανίκ Σίνερ με 3-0 σετ και προκρίθηκε στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Αλκαράθ – Μεντβέντεφ.

Αυτή θα είναι η ένατη παρουσία του Τζόκοβιτς στον τελικό του Wimbledon οπού μετρά επτά τίτλους. Την Κυριακή ο ο Σέρβος θα διεκδικήσει τον όγδοο τίτλο του φτάνοντας έτσι τον Ρότζερ Φέντερερ.

Δίχως να συναντήσει ιδιαίτερη αντίσταση, ο Νόβακ Τζόκοβιτς πήρε το πρώτο σετ κόντρα στον Γιανίκ Σίνερ με 6-3 και το δεύτερο με 6-4.

Στο τρίτο σετ, ο Ιταλός τενίστας κατάφερε να κρατήσει το σερβίς του και να το διεκδικεί στο τάι μπρέικ. Ωστόσο και εκεί, ο Νόλε ήταν ανώτερος, κάνοντας το 3-0.

Περισσότερα σε λίγο…

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις