Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο τίτλος περνάει από τον “κάμπο”

Κατάμεστο αναμένεται το Αλκαζάρ για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό
Κατάμεστο αναμένεται το Αλκαζάρ για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο “Αλκαζάρ” κόντρα στην Λάρισα, στην σημαντικότερη αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Οι “πράσινοι” θέλουν να διατηρήσουν την διαφορά των 6 βαθμών από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ απέναντι σε μία Λάρισα που “καίγεται” για βαθμούς. Ο Νίκος Νιόπλιας  δεν θα έχει στην διάθεση του τον Ζιλμπέρτο Σίλβα και την θέση του Βραζιλιάνουθα πάρει ο Σιμάο. Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε επαρχιακό  ματς χωρίς τους οπαδούς του, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως στην Λάρισα οι καιρικές συνθήκες είναι άσχημες, γεγονός που αναμένεται να δυσκολέψει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Στα υπόλοιπα ματς ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο άδειο, λόγω τιμωρίας, Καραϊσκάκη τον Λεβαδειακόν με τη νίκη για τους “ερυθρόλευκους” να αποτελεί μονόδρομο, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η “μάχη” στο Καυτανζόγλειο ανάμεσα σε Ηρακλή και ΠΑΟΚ

Ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον Πανιώνιο, ο Εργοτέλης τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ο  Άρης υποδέχεται τον Πανθρακικό στο ματς που διεκόπηκε το Σαββάτο στο ημίχρονο, με την ομάδα της Κομοτηνής να προηγείται με 1-0.

Αναλυτικά το πράγραμμα της 21ης αγωνιστικής:
Ατρόμητος – Πανιώνιος 14:30
Εργοτέλης – Αστέρας Τρίπολης 14:30
Άρης – Πανθρακικός 16:45 (0-1)
Ηρακλής – ΠΑΟΚ 16:45
Ολυμπιακός – Λεβαδειακός 16:45
Λάρισα – Παναθηναϊκός 19:00

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε