Πέμπτη, 2 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ο Τσάβι της Μπαρτσελόνα αρπάχτηκε με παίκτες της Μπαρμπάστρο μετά την αγχωτική πρόκριση των Καταλανών

Ο Τσάβι της Μπαρτσελόνα αρπάχτηκε με παίκτες της Μπαρμπάστρο μετά την αγχωτική πρόκριση των Καταλανών

Άναψαν τα… αίματα και ο Τσάβι ήρθε σε διένεξη με παίκτες της ερασιτεχνικής Μπαρμπάστρο μετά τη δύσκολη πρόκριση της Μπαρτσελόνα στο Κύπελλο Ισπανίας.

Η Μπαρτσελόνα κέρδισε πολύ δύσκολα την ερασιτεχνική Μπάρμπαστρος (3-2) και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Κυπέλλου Ισπανίας. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον προπονητή των “μπλαουγκράνα”, Τσάβι, να.. βγάζει νεύρα.

Αρχικά, ο Τσάβι κατευθύνθηκε προς τον διαιτητή για να διαμαρτυρηθεί και τελικά τον απώθησε ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας που αγωνίζεται στην τέταρτη κατηγορία της Ισπανίας.

Ο Καταλανός τεχνικός τον κοίταξε με έκπληξη και τελικά του είπε κάποια λόγια. Κάτι ανάλογο έγινε στη συνέχεια και με έναν άλλο ποδοσφαιριστή της Μπάρμπαστρος.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο αδερφός και συνεργάτης του Τσάβι, ο Όσκαρ Ερνάντες, αποβλήθηκε στο φινάλε του αγώνα επειδή άνοιξε διάλογο με τον πάγκο των γηπεδούχων.

Ο μέσος των γηπεδούχων, Αντόνιο Χεσούς Κρέσπο, που ήταν ο ένας από τους παίκτες που είχαν διένεξη με τον Τσάβι, προσπάθησε να υποβαθμίσει το συμβάν. “Δεν έγινε κάτι. Συμβαίνουν αυτά στα παιχνίδια. Εκείνος διαμαρτυρόταν, ήθελε το καλύτερο για την ομάδα του κι εγώ για τη δική μου”, αρκέστηκε να πει.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις