Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο Τζόκοβιτς “τέλειωσε” τους προπονητές του!

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Σέρβος τενίστας βρίσκεται εδώ και σχεδόν ένα χρόνο σε παρατεταμένο… ντεφορμάρισμα. Δεν φτάνει καν σε τελικούς, αλλά πλέον γνωρίζει πρόωρους αποκλεισμούς σε σημαντικά τουρνουά.

Τελευταίο Grand Slam που κατέκτησε ήταν πέρυσι στο Ρολάν Γκαρός. Στη συνέχεια πήγε ως κορυφαίος της παγκόσμιας κατάταξης και φαβορί για το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, γνώρισε πρόωρα τον αποκλεισμό από τον Αργεντινό Ντελ Πότρο και από εκείνη τη στιγμή και μετά, δείχνει να μην μπορεί να επανέλθει στα υψηλά αγωνιστικά επίπεδα, που ήταν μαθημένος.

Ο κάτοχος των 12 τίλων Grand Slam “έπεσε” από το νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης. Ο ίδιος φαίνεται πως αποδίδει τα αίτια στον προπονητή του Μάριαν Βαϊντά και γι’ αυτό αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία μαζί του μετά από 11 ολόκληρα χρόνια συνεργασίας.

Παράλληλα, προχωρεί και σε αλλαγές στο τεχνικό τιμ που τον υποστηρίζει, όπως τον φυσιοθεραπευτή του. Να θυμίσουμε πως Μόλις το Δεκέμβριο ο Τζόκοβιτς είχε λύσει τη συνεργασία του με τον Μπόρις Μπέκερ, που ήταν ο προπονητής του για μία τριετία.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε