Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο Ελ Πάσο μετά τη διακοπή του Athens Kallithea – Ολυμπιακός Β’

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο Ελ Πάσο μετά τη διακοπή του Athens Kallithea – Ολυμπιακός Β’

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, πήγε στο γήπεδο της Καλλιθέας μετά τη διακοπή του αγώνα Athens Kallithea – Ολυμπιακός Β’ για το πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο Ολυμπιακός Β’ πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τον αγώνα με την Athens Kallithea στο ημίχρονο σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη διαιτησία.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στο Ελ Πάσο, αμέσως μετά την αποχώρηση του Ολυμπιακού Β’. Ο ισχυρός άνδρας των ερυθρολεύκων αποχώρησε λίγα λεπτά αργότερα από το γήπεδο και αφού είχε παρθεί η οριστική απόφαση του Ολυμπιακού να μη συνεχίσει τον αγώνα.

Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν τρομερά παράπονα αρχικά για το γκολ της ισοφάρισης (1-1) από τον Παναγιώτη Κυνηγόπουλο στο 14′, με τον παίκτη των γηπεδούχων να είναι σε θέση οφσάιντ.

Στη συνέχεια του αγώνα, σε μία σέντρα από τα αριστέρα, η μπάλα χτύπησε πρώτα στο πόδι κι ύστερα στο απλωμένο χέρι του Ευαγγέλου της Καλλιθέας και κατέληξε στα δίχτυα. Η απόφαση του διαιτητή ήταν να ακυρωθεί το τέρμα, θεωρώντας ότι στη φάση έγινε χέρι από παίκτη του Ολυμπιακού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις