Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης υπέγραψε την ιστορική επιστροφή της Νότιγχαμ στην Premier League – Η αποθέωση από τους οπαδούς και τα μεγάλα σχέδια

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης υπέγραψε την ιστορική επιστροφή της Νότιγχαμ στην Premier League – Η αποθέωση από τους οπαδούς και τα μεγάλα σχέδια

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ζει ιστορικές στιγμές τις τελευταίες ημέρες, με την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη να πανηγυρίζει τη μεγάλη επιστροφή στην Premier League ύστερα από 23 χρόνια.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ νίκησε με 1-0 τη Χάντερσφιλντ στον τελικό ανόδου στο Γουέμπλεϊ και από τη νέα σεζόν το σύνολο του Στιβ Κούπερ θα βρίσκεται στα μεγάλα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου μαζί με τους κορυφαίους συλλόγους του Νησιού, όπως είναι οι Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι, Άρσεναλ κ.α.

Η ιστορική επιστροφή της Νότιγχαμ Φόρεστ στην Premier League φέρει την υπογραφή του Βαγγέλη Μαρινάκη και του γιου του, Μιλτιάδη, οι οποίοι δούλεψαν σκληρά, επένδυσαν πολλά χρήματα και τελικά δικαιώθηκαν στον αγωνιστικό χώρο με τα αποτελέσματα της ομάδας του Στιβ Κούπερ.

Η πόλη του Νότιγχαμ δεν έχει σταματήσει να γιορτάζει τη μεγάλη επιτυχία της ποδοσφαιρικής ομάδας. Ενδεικτικό του τι επικρατεί τις τελευταίες μέρες στην πόλη, είναι τα όσα έγιναν στην «Old Market Square».

Οι οπαδοί των Reds κατέκλυσαν την κεντρική πλατεία της πόλης και μία από τις μεγαλύτερες στο Ηνωμένο Βασίλειο, πανηγυρίζοντας την άνοδο της Νότιγχαμ στην Premier League.

Το “παρών” έδωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο γιος του, Μιλτιάδης, οι οποίοι υπέγραψαν την τεράστια επιτυχία της Νότιγχαμ Φόρεστ κι αποθεώθηκαν από τον κόσμο της ομάδας.

Οι ισχυροί άνδρες της αγγλικής ομάδας πανηγύρισαν με τη ψυχή της την άνοδο στην Premier League, σήκωσαν την κούπα κι έγιναν σύνθημα στα χείλη των οπαδών των Reds.

Τα καλύτερα είναι, πάντως, μπροστά για τη Νότιγχαμ Φόρεστ, καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι αποφασισμένος να επενδύσει ακόμα περισσότερο χρόνο και χρήμα στην αγγλική ομάδα, θέλοντας να την φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται στο αγγλικό ποδόσφαιρο.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε στο «talkSPORT» του Σάιμον Τζόρνταν για την επιστροφή της Νότιγχαμ στην Premier League, αλλά και για τα μεγάλα όνειρα και φιλοδοξίες που έχει για τον σύλλογο.

«Τώρα επιστρέψαμε και τώρα πάμε για τρόπαια. Τίποτα δεν είναι αδύνατο για μένα! Αν δείτε τι έχω κάνει στη ζωή μου, τίποτε δεν είναι αδύνατο. Πρέπει να είστε υπομονετικοί και θα δείτε τι έχουμε για τη συνέχεια. Ετοιμαστείτε για τρόπαια», είπε ο ισχυρός άνδρας της Νότιγχαμ και του Ολυμπιακού και συμπλήρωσε:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε παίκτες και προσωπικό. Ήταν μια συλλογική προσπάθεια, οπότε τώρα ας το απολαύσουν. Τώρα ας μιλήσουμε για το μέλλον».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επενδύει σε ακαδημίες και εγκαταστάσεις

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιθυμεί να γιγαντώσει τη Νότιγχαμ κι είναι αποφασισμένος να επενδύσει όχι μόνο σε μεταγραφές.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Sun, ο ιδιοκτήτης της αγγλικής ομάδας θέλει να βάλει χρήματα για την ανάπτυξη και τη βελτίωση των γηπεδικών εγκαταστάσεων της Νότιγχαμ αλλά και να επενδύσει στις ακαδημίες της ομάδας.

Ειδικότερα, οι Άγγλοι αναφέρουν ότι θα δοθεί το ποσό των δύο εκατομμυρίων λιρών για να βελτιωθούν οι γηπεδικές εγκαταστάσεις στο προπονητήριο της Νότιγχαμ Φόρεστ και άλλα τριάμιση εκατομμύρια λίρες για τις εγκαταστάσεις των ακαδημιών κι όχι μόνο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις