Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Βαγιαννίδης έθεσε ως στόχο την κλήση του στην Εθνική Ελλάδας

Ο Βαγιαννίδης έθεσε ως στόχο την κλήση του στην Εθνική Ελλάδας
ΦΩΤΟ twitter

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης παραχωρήθηκε ως δανεικός στη Σιντ Τρούιντεν του Βελγίου, μετά τη μετεγγραφή του από τον Παναθηναϊκό στην Ίντερ κι ο ίδιος έθεσε ως στόχο του την κλήση στην Εθνική Ελλάδας.

Ο νεαρός δεξιός μπακ αποφάσισε να μην ανανεώσει με τους “πράσινους” μετά την πρόταση της Ίντερ, αλλά τελικά θα αγωνιστεί στο Βέλγιο και όχι στη Serie A. Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Σιντ Τρούιντεν λοιπόν, ανέφερε τα εξής: «Ο στόχος μου είναι να παίξω όσο το δυνατόν περισσότερο. Το κίνητρό μου είναι να ξεκινήσω όπως θέλω στη νέα μου ομάδα και να παίξω όπως μπορώ, γιατί τότε ίσως ακολουθήσει μία κλήση στην Εθνική Ελλάδας».

Οριστικά παίκτης της Ίντερ ο Βαγιαννίδης για τα επόμενα 4 χρόνια

Για τον Βαγιαννίδη μίλησε όμως κι ο προπονητής της Σιντ Τρούιντεν Κέβιν Μάσκατ εξηγώντας ότι «δεν είναι για μας μια απόκτηση υπό την πίεση της τελευταίας στιγμής. Το αντίθετο.

Βρισκόταν στα ραντάρ μας εδώ και αρκετό καιρό και οι συνομιλίες μας με την Ιντερ για το δανεισμό του κράτησαν αρκετά. Ο Βαγιαννίδης είναι ένας δεξιός μπακ με μεγάλες δυνατότητες
 Όταν μας παρουσιάστηκε η ευκαιρία να τον αποκτήσουμε δεν διστάσαμε. Ελπίζουμε ότι θα ενισχύσει τον ανταγωνισμό στην ομάδα και όλοι να βγούμε κερδισμένοι».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις