Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ο Βασίλης Κικίλιας τραγουδάει σύνθημα της ΑΕΚ και θυμάται την άμυνά του στον Ντέγιαν Μποντίρογκα

Ο Βασίλης Κικίλιας τραγουδάει σύνθημα της ΑΕΚ και θυμάται την άμυνά του στον Ντέγιαν Μποντίρογκα

«Μοναδική Βασίλισσα σε όλη την Ευρώπη…» τραγούδησε ο Βασίλης Κικίλιας. Ο Υπουργός Τουρισμού αφήνει στην άκρη το κοστούμι του, πιάνει την πορτοκαλί μπάλα και θυμάται τις μέρες του ως παίκτης για την αγαπημένη του ΑΕΚ.

Ο Βασίλης Κικίλιας είναι φιλοξενούμενος στο νέο επεισόδιο του “Φανέλα by Gazzetta” και θυμάται. Ο Υπουργός Τουρισμού αναφέρθηκε στο λόγο που έγινε ΑΕΚ, ενώ θυμήθηκε την πρώτη φορά που είδε από κοντά αγώνα της Ένωσης.

Μιλώντας για τη μεγαλύτερη νίκη που είδε από κοντά, ο Βασίλης Κικίλιας έκανε μια… παραλλαγή, αναφερόμενος σε αυτήν που έπαιξε και αναφέρθηκε στη μεγάλη ανατροπή από (0-2 σε 3-2) που είχε κάνει η ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό, στους τελικούς της Α1 μπάσκετ το 2002.

Μεταξύ άλλων, τόνισε ότι έχει πανηγυρίσει περισσότερο μια άμυνα του, παρά καλάθι. Ο Βασίλης Κικίλιας αναφέρθηκε στο μαρκάρισμα που έκανε στον Ντέγιαν Μποντίρογκα, στην τελευταία φάση του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, το 2001. Ο «γιατρός» είχε αναγκάσει σε βήματα τον Σέρβο σούπερ σταρ και η ΑΕΚ έφτανε στον τίτλο.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις