Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο Χαλκ Χόγκαν απεγκλώβισε μια 17χρονη από αναποδογυρισμένο αυτοκίνητό χρησιμοποιώντας ένα στυλό

Ο Χαλκ Χόγκαν απεγκλώβισε μια 17χρονη από αναποδογυρισμένο αυτοκίνητό χρησιμοποιώντας ένα στυλό
ΑΠΕ

Η παρέμβαση του θρύλου του WWE, Χαλκ Χόγκαν, για να βοηθήσει μια 17χρονη κοπέλα, που είχε εγκλωβιστεί σε αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο μετά από ατύχημα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από τον ίδιο τον Χαλκ Χόγκαν, το TMZ, αλλά και άλλα Μέσα στις ΗΠΑ, ο θρύλος του WWE κατάφερε να βοηθήσει μία 17χρονη κοπέλα, που είχε παγιδευτεί στο αυτοκίνητό της μετά από τροχαίο στην Τάμπα της Φλόριντα των ΗΠΑ με ένα στυλό!

Ο Χαλκ Χόγκαν επέστρεφε από ένα δείπνο, μαζί με τη σύζυγό του Σκάι Ντέιλι, όταν είδαν ένα αυτοκίνητο να αναποδογυρίζει μπροστά τους.

Σύμφωνα με το TMZSports, το τροχαίο συνέβη όταν ένα αυτοκίνητο εναλλασσόταν στις λωρίδες κυκλοφορίας για να μη χάσει μια έξοδο στον αυτοκινητόδρομο κι χτύπησε και αναποδογύρισε το συγκεκριμένο όχημα

Ο Χόγκαν μαζί με τον φίλο του Τζέικ Ρασκ, έτρεξαν να βοηθήσουν τη νεαρή κοπέλα, η οποία είχε εγκλωβιστεί στο αναποδογυρισμένο αυτοκίνητό της.

Με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Twitter, ο Χαλκ Χόγκαν έκανε γνωστό πωςαπεγκλώβισε τη 17χρονη, χρησιμοποιώντας ενα στυλό, για να τρυπήσει τον αερόσακο του αυτοκινήτου και στη συνέχεια -μαζί με τον φίλο του- ξεκούμπωσε τη ζώνη ασφαλείας της κοπέλας και τη βοήθησαν να βγει με ασφάλεια από το όχημα.

Η ανάρτηση του Χαλκ Χόγκαν

«Το τρελό κομμάτι σχετικά με την έφηβη που αναποδογύρισε το αυτοκίνητό της ήταν ότι χωρίς μαχαίρι για να τρυπήσω τους αερόσακους για να τη βγάλω έξω, ένα στυλό ήταν πολύ βολικό, δόξα τω Θεώ, όλα είναι καλά ακόμα και τώρα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις