Αθλητικά

Ο Χάρι Κέιν έμεινε άναυδος μπροστά στο κέρινο ομοίωμά του και άρχισε να βγάζει selfie

Το μουσείο “Madame Tussauds” στο Λονδίνο, είναι παγκοσμίως γνωστό για τα κέρινα ομοιώματά του, που μοιάζουν σαν να έχουν ζωή
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Είναι εκπληκτικό”! Αυτή ήταν η αντίδραση του Χάρι Κέιν, τη στιγμή που βρέθηκε μπροστά σε ένα κέρινο ομοίωμά του, που σύντομα θα εκτεθεί στο “Madame Tussauds” στο Λονδίνο.

Το πρώτο κέρινο ομοίωμα του Χάρι Κέιν παρουσιάστηκε λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του Μουντιάλ 2026. “Σαν να κοιτάζω τον εαυτό μου σε καθρέφτη” ανέφερε ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας περιγράφοντας την εμπειρία και παραδέχθηκε ότι ήταν ένα “περίεργο συναίσθημα” να βλέπει μια τόσο ρεαλιστική εκδοχή του εαυτού του.

Το κέρινο ομοίωμα δημιουργήθηκε σε στενή συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος, αφού ξεπέρασε το πρώτο σοκ, άρχισε να βγάζει selfie μαζί με το κέρινο ομοίωμα!

Οι καλλιτέχνες έδωσαν μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες, από τη στολή της εθνικής Αγγλίας και τα ποδοσφαιρικά παπούτσια μέχρι μικρά προσωπικά χαρακτηριστικά του Χάρι Κέιν.

Στην ιδιωτική παρουσίαση παρευρέθηκαν η σύζυγός του Άγγλου επιθετικού, Κέιτ Κέιν και τα τέσσερα παιδιά τους, με τον Κέιν να χαρακτηρίζει τη στιγμή “περήφανη για όλη την οικογένεια”.

Το ομοίωμα θα εκτεθεί στη ζώνη “Culture Capital” του μουσείου δίπλα σε άλλους μεγάλους αστέρες του αθλητισμού, όπως οι Κριστιάνο Ρονάλντο, Λιονέλ Μέσι, Μοχάμεντ Σαλάχ, κιλιάν Εμπαπέ και Λιούις Χάμιλτον.

Η χρονική συγκυρία δεν είναι τυχαία. Ο Χάρι Κέιν παραμένει το κεντρικό πρόσωπο της εθνικής Αγγλίας ενόψει του Μουντιάλ του 2026, και το μουσείο αξιοποίησε το παγκόσμιο ενδιαφέρον γύρω από τη διοργάνωση για την παρουσίαση του νέου εκθέματος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα