Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο Χάρι Κέιν επέστρεψε στα γκολ και η Τότεναμ έμεινε… ζωντανή στο κυνήγι της Ευρώπης (video)

Ο Χάρι Κέιν επέστρεψε στα γκολ και η Τότεναμ έμεινε… ζωντανή στο κυνήγι της Ευρώπης (video)
ΦΩΤΟ Reuters

Η Τότεναμ εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και με το 2-0 επί της Γουέστ Χαμ, στο δεύτερο χρονικά ματς της 31ης αγωνιστικής της Premier League και συνεχίζει να διεκδικεί την έξοδο στο Champions League της επόμενης περιόδου. “Λευκή” ισοπαλία μεταξύ Λέστερ και Μπράιτον.

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο είχε σαφώς έναν αντίπαλο σαφώς υποδεέστερο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που αντιμετώπισε πρόσφατα (1-1) και παρότι δυσκολεύτηκε αρκετά, τελικά έφτασε στο στόχο της. Για να γίνει αυτό χρειάστηκε το αυτογκόλ του Τσέχου, Σούτσεκ στο 64΄, ενώ οκτώ λεπτά πριν το 90΄ ο Χάρι Κέιν πέτυχε το πρώτο του τέρμα μετά την επιστροφή του στην ενεργό δράση ύστερα από την πολύμηνη απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους λόγω του σοβαρού τραυματισμού του.

Τα “σπηρούνια” έφτασαν έτσι τους 45 βαθμούς και βρίσκονται έξι πίσω από την Τσέλσι, που είναι 4η, με 7 αγωνιστικές να απομένουν για τη λήξη του πρωταθλήματος.

Το restart στην Premier League δεν βρίσκει (προς το παρόν, τουλάχιστον) σε καλή κατάσταση την Λέστερ. Λίγα 24ωρα μετά το εκτός έδρας, 1-1, με την Γουότφορντ, η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς, προχώρησε δεύτερη σερί ισοπαλία, αυτή την φορά στο “Κινγκ Πάουερ”, όπου δεν μπόρεσε να επικρατήσει της Μπράιτον (0-0).

Oι “αλεπούδες” διαμαρτύρονται για πέναλτι -σε χέρι του Ντανκ στο 90’+2′- αλλά το VAR είχε άλλη άποψη, ενώ τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι ακόμα χειρότερα αν ο Σμάιχελ στο 14′ δεν έλεγε “όχι” στην εκτέλεση πέναλτι του Μοπέι.

Τελικώς οι φιλοξενούμενοι απέσπασαν ένα πολύ σημαντικό βαθμό στη μάχη που δίνουν για την αποφυγή του υποβιβασμού και συγκριτικά με τη σημερινή αντίπαλό τους έχουν κάνει το ιδανικότερο come back, καθώς προέρχονταν από τη μεγάλη νίκη επί της Άρσεναλ με 2-1.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις