Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Ο Χένρι Ονιεκούρου ήρθε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό

Ο Χένρι Ονιεκούρου ήρθε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το πρωί της Κυριακής (1/8) ο Χένρι Ονιεκούρου, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ο Χένρι Ονιεκούρου τα έχει βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό και θα αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Πειραιά. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας με περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, ενώ η αγορά του από τη Μονακό θα κοστίσει στους Πειραιώτες ένα ποσό κοντά στα 5 εκατ. ευρώ.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Χένρι Ονιεκούρου εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

«Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να πάει όσο πιο μπροστά μπορούμε στην Ευρώπη», τόνισε αρχικά. «Πιστεύω ότι θα μπορέσω να είμαι έτοιμος για τα παιχνίδια», ανέφερε ερωτηθείς για τα προσεχή παιχνίδια του Ολυμπιακού με την Λουντογκόρετς.

Να σημειωθεί πως οι ερυθρόλευκοι κάνουν ό,τι μπορούν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Χένρι Ονιεκούρου μέχρι το βράδυ της Δευτέρας, προκειμένου να δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια με την Λουντογκόρετς, για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις