Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο ανακοίνωσε με κλάματα το τέλος της καριέρας του

Ο Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο ανακοίνωσε με κλάματα το τέλος της καριέρας του
ΦΩΤΟ intime

Νικημένος από τους τραυματισμούς, ένας από τους καλύτερους τενίστες της προηγούμενης γενιάς, ο Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο ανακοίνωσε το “αντίο” του από το παγκόσμιο τένις.

Ο Αργεντινός τενίστας, που είχε φθάσει μέχρι και το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης στην “εποχή” του Big4 των Φέντερερ, Ναδάλ, Τζόκοβιτς και Μάρεϊ, αποκάλυψε με κλάματα ότι θα βάλει τέλος στην καριέρα του μετά το τουρνουά της πατρίδας του. Ο Ντελ Πότρο έχει ένα US Open στην κατοχή του, αλλά και ένα ασημένιο μετάλλιο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Οι δηλώσεις του Ντελ Πότρο

«Είναι περισσότερο ένα αντίο, παρά μια επιστροφή. Ζω έναν εφιάλτη με το γόνατό μου, όμως ποτέ μου δεν φαντάστηκα την αποχώρησή μου μακριά από τα γήπεδα. Θεώρησα πως το τουρνουά του Μπουένος Άιρες θα είναι το ιδανικό για να αποχαιρετήσω το τένις.

Αποφάσισα επιτέλους να ζήσω ως ένας 33χρονος, χωρίς πόνο. Δεν το έβαλα ποτέ κάτω, ότι άσχημο κι αν προέκυψε στη ζωή μου, όμως αναγκάστηκα και πήρα τώρα αυτή τη δύσκολη απόφαση.

Ανυπομονώ να βγω στο γήπεδο την Τρίτη (κόντρα στον Ντελμπόνις). Είναι δύσκολο να αντιμετωπίσω τον πόνο πλέον. Έπρεπε να παίξω το τελευταίο μου ματς κόντρα σε έναν φίλο και χαίρομαι πολύ που θα μοιραστώ το αντίο μου με τον Φεντερικό. Ελπίζω να μείνει αξέχαστη αυτή η μέρα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις