Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Ο Ζαλέφσκι της Ρόμα ο τέταρτος παίκτης με συμμετοχή στο ιταλικό σκάνδαλο – «Στοιχημάτισε και πήρε κάρτα στο 94»

Ο Ζαλέφσκι της Ρόμα ο τέταρτος παίκτης με συμμετοχή στο ιταλικό σκάνδαλο – «Στοιχημάτισε και πήρε κάρτα στο 94»
ΑΠΕ

Ο Νίκολα Ζαλέφσκι φαίνεται πως είναι ο τέταρτος ποδοσφαιριστής  που εμπλέκεται το στοιχηματικό σκάνδαλο που συγκλονίζει τις τελευταίες μέρες το ιταλικό ποδόσφαιρο.

Μετά τον Νικολό Φατζιόλι της Γιουβέντους, τον Σάντρο Τονάλι της Νιούκαστλ και τον Νικολό Τζανιόλο της Άστον Βίλα, ο τέταρτος παίκτης -με συμμετοχή στην υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού, η οποία έχει σοκάρει την Ιταλία- είναι ο Νίκολα Ζαλέφσκι, Πολωνός εξτρέμ της Ρόμα, με τέσσερις συμμετοχές στη Serie A και δύο στο Europa League τη τρέχουσα σεζόν.

Γεννημένος στο Τίβολι το 2001, μεγαλωμένος στην Ιταλία αλλά πολωνικής υπηκοότητας λόγω των γονιών του, ο Ζαλέφσκι έχει 12 αγώνες με την εθνική Πολωνίας.

Ο Κορόνα έκανε γνωστό πως ο Ζαλέφσκι είναι μόλις ο τέταρτος και στο σκάνδαλο εμπλέκονται ίσως και περισσότεροι από 50 ποδοσφαιριστές της Serie A.

Μάλιστα, υπάρχουν και αρκετοί συγγενείς και φίλοι των παικτών που έχουν ανάμειξη, όπως φυσικά και παράγοντες, με τουλάχιστον 3 προέδρους συλλόγων να βρίσκονται στα ραντάρ της ιταλικής εισαγγελίας.

Ο Ζαλέφσκι, λοιπόν, σύμφωνα με την «Reppublica» στοιχημάτισε στις 22 Μαΐου στην αναμέτρηση της Ρόμα με τη Σαλερνιτάνα ώστε να πάρει κίτρινη κάρτα ο ίδιος.

Και τελικά… πληρώθηκε, αφού αντίκρισε την κάρτα στο φινάλε του αγώνα και συγκεκριμένα στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις