Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Ζελαμπάλ υπέστη εγκεφαλικό στην προπόνηση της Σαλόν

Ο Ζελαμπάλ υπέστη εγκεφαλικό στην προπόνηση της Σαλόν

Ο αρχηγός της Σαλόν, Μίκαελ Ζελαμπάλ, υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο στην προπόνηση της ομάδας. Ευτυχώς, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, μιας και διακομίσθηκε άμεσα στο νοσοκομείο.

Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και της Βαλένθια, Μίκαελ Ζελαμπάλ, υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο την περασμένη εβδομάδα στην προπόνηση της Σαλόν.

Η γρήγορη αντίδραση των ανθρώπων της γαλλικής ομάδας ήταν καθοριστική, με τον διεθνή Γάλλο μπασκετμπολίστα να έχει ήδη επιστρέψει στο σπίτι.

Ο 39χρονος Ζελαμπάλ είχε σταθερή παρουσία στην Εθνική από το 2005 έως το 2016, ενώ έχει αγωνιστεί στο NBA με τους Σούπερσονικς και τους Τίμπεργουλβς.

Η ενημέρωση του Ζελαμπάλ:

«Κατά τη διάρκεια της προπόνησης τη Δευτέρα το πρωί, ένιωσα συμπτώματα και με πήγαν στα επείγοντα του νοσοκομείου Chalon. Στη συνέχεια, η μαγνητική ανίχνευσε ένα εγκεφαλικό επεισόδιο. Ευτυχώς διαγνώστηκε εγκαίρως, με παρακολούθησαν αμέσως και έκαναν πρόσθετες εξετάσεις στη μονάδα εντατικής θεραπείας, στη συνέχεια στη νευρολογία.

Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι είμαι πίσω στο σπίτι. Ωστόσο, πρέπει να ξεκουραστώ αρκετές εβδομάδες πριν επιστρέψω στη δράση και δυστυχώς δεν θα μπορέσω να επιστρέψω ως το τέλος της σεζόν. Έχω πίστη ότι αυτό το πρόβλημά μου επιλύεται σταδιακά, το οποίο επομένως δεν αποκλείει την επιστροφή όταν μου επιτραπεί».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις