Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θέλει τον Ιωάννη Παπαπέτρου στην Παρτιζάν

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θέλει τον Ιωάννη Παπαπέτρου στην Παρτιζάν

Το μέλλον του Ιωάννη Παπαπέτρου στον Παναθηναϊκό όχι μόνο είναι εξαιρετικά αμφίβολο, αλλά ο αρχηγός των “πρασίνων” φαίνεται πως έχει δεχθεί κρούση και από την Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεσμεύεται στον Παναθηναϊκό με συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο, άλλα ο όρος που υπάρχει στο deal του, του επιτρέπει να μείνει ελεύθερος -με buy out 400.000 ευρώ- για ομάδα της Euroleague, μέχρι το τέλος της σημερινής ημέρας.

Η Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη αλλά και η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Αναντολού Εφές, ενδιαφέρθηκαν για τον Έλληνα διεθνή. Τώρα όμως, στο… κόλπο της απόκτησης του Ιωάννη Παπαπέτρου μπαίνει και η Παρτιζάν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει μπει σε διαπραγμάτευση με την πλευρά του διεθνούς φόργουορντ. Ο Σέρβος κόουτς βλέπει τον φόργουορντ του Παναθηναϊκού ως μία πολύ καλή λύση για να ενισχύσει και άλλο την ομάδα του, μετά τους Νάναλι και Έξουμ.

Η Παρτιζάν εμφανίζεται διατεθειμένη να καλύψει τις απαιτήσεις του Ιωάννη Παπαπέτρου και να τον κάνει… κάτοικο Βελιγραδίου. Αυτή τη στιγμή, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού εμφανίζεται να βρίσκεται λίγο πριν από την έξοδο από τους “πράσινους”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις