Αθλητικά

Ο Ζοσέ Μουρίνιο με μαυρισμένο μάτι στο φιλικό της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Σάλκε

Τι συνέβη και ο Πορτογαλος προπονητής είχε αυτή την εικόνα
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

H Ρεάλ Μαδρίτης ταξίδεψε στη Βεστφαλία για να αντιμετωπίσει τη Σάλκε, στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας της γι’ αυτό το καλοκαίρι, με την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο να ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στη La Liga στις 22 του Αυγούστου, λόγω ξεκούρασης των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν στο Μουντιάλ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε με 3-0 την Σάλκε (Εμπαπέ 6’, Χάουσεν 20’, Έσπι 57’), αλλά αυτό που τράβηξε την προσοχή όλων ήταν η εικόνα του Ζοσέ Μουρίνιο και πιο συγκεκριμένα, το δεξί του μάτι.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των “μερένγκες” εμφανίστηκε με μαυρισμένο μάτι, κάτι που έκανε τους φίλους των Ισπανών να… απορούν.

Ο 63χρονος προπονητής όμως, τοποθετήθηκε επί του θέματος, δίνοντας μια πιο απλή εξήγηση: “Μια μπάλα στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Αν δεν φορούσα τα γυαλιά, πιθανότατα δεν θα είχε συμβεί καν. Θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί πολύ χειρότερα”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Συγχαρητήρια σε Χρήστου και Σίσκο για τα μετάλλια στην κολύμβηση – Η Ελλάδα θα διεκδικήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πόλο Ανδρών του 2028
«Η κυβέρνηση αποφάσισε η χώρα μας να διεκδικήσει τη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Ανδρών του 2028» ανέφερε στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός
O Απόστολος Χρήστου/ 15